Овен Тази неделя трябва да помислите, дали наистина знаете, какво

...
Овен Тази неделя трябва да помислите, дали наистина знаете, какво
Коментари Харесай

Любов, страст и много пътувания за зодиите през септември

Овен Тази неделя би трябвало да помислите, дали в действителност знаете, какво желаете, тъй като не може да желаете всичко и незабавно. Проявете малко невзискателност и не докарвайте близките до смут с непрестанни искания.

Телец

Тази неделя още сутринта облечете нещо красиво и изтънчено. Съществува огромна възможност да срещнете някой, в чиито очи сигурно ще желаете да изглеждате повече от добре.

Близнаци

Тази неделя за вас ще бъде извънредно сантиментален ден. Единственото, което би трябвало да извършите е да отворите необятно сетивата си и цялата романтика на света ще нахлуе при вас.

Рак

Тази неделя ще се случват неща, които ще са изцяло непредвидени, само че пък ще ви носят единствено позитивни страсти. Насладете се на деня, тъй като рядко се случва да има такива.

Лъв

Тази неделя ви чакат няколко изцяло безсмислени диалога, които ще би трябвало да поддържате неизвестно за какво. Няма да върви да си мълчите, а въпреки това диалозите ще са безумни. Е, няма по какъв начин ще би трябвало да го преживеете.

Дева

Тази неделя ще сте доста продуктивни във всичко, с което се захванете. Възползвайте се оптимално от този удобен ден и ще пожънете положителни триумфи. В никакъв случай не се отдавайте на мързела.

Везни

Тази неделя делата ви ще приказват сами за себе си и хората ще ги оценят по достолепие. Всички ще ви се възхищават и ще има за какво. Вие сте във центъра на вихъра и всичко се върти към вас. Само не се опитвайте да злоупотребявате с шанса си. Скорпион

Тази неделя се пазете от места със скупчване на доста хора. Точно в този момент не е най-подходящият ден да пазарувате по-скъпи движимости или уреди за дома. И на следващия ден е ден. Не го забравяйте.

Стрелец

Тази неделя за вас ще е значимо да търсите всевъзможни типове съдействие.В момента са ви нужни оборотни средства, тъй че не се колебайте да поискате и заем, в случай че смятате, че не можете да се справите сами.

Козирог Днешният ден ще бъде прелестен за вас стига да не прекалявате с условията и желанията си. Давайте го по-скромно и умерено и още доста дълго време, този ден ще е един от най-приятните ви.

Водолей

Тази неделя дилемите ви ще се сипят една след друга и напряко ще се чудите от къде да започнете. С каквото и да започнете – няма да сбъркате. Важното е да довършите всичко, което сте почнали.

Риби

Много от дълго време мечтаете да си купите нещо. За страдание тази неделя не е най-подходящия ден. Ако си купите мечтаната движимост през днешния ден, тя или ще се скапе напълно скоро или ще се окаже, че не е тъкмо това, за което сте мечтали. Имайте малко самообладание и изчакайте някой и различен ден. Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР