Овен Тази неделя ще се сетите за ваше обещание. Ако

...
Овен Тази неделя ще се сетите за ваше обещание. Ако
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 5 юли

Овен
Тази неделя ще се сетите за ваше заричане. Ако го извършите през първата половина на деня, няма риск да го отложите още повече във времето.
Телец
Това не е ден за дейни действия. Каквото и да вършиме, няма да имате ентусиазъм. Посветете на дейна отмора и размисъл.
Близнаци
Това е ден, предопределен за реципрочност. Изслушайте тези, които имат потребност и се пробвайте да вникнете в ситуацията им, с цел да има помогнете!
Рак
Тази неделя няма да се чувствате изключително бодри, само че дано това не ви пречи да се насладите на деня. Изберете си сянка и разхладителна напитка и се отпуснете уместно.
Лъв
Това е ден за обич и запознаване с непознатото. Днешното ви отношение към другите ще предопредели тяхното към вас в идващите дни.
Дева
Това е ден, в който да подадете ръка. Помислете дали не сте длъжници някому. Отплатете се по най-красивия метод, на който сте способни.
Везни
През този ден направете нещо, което в никакъв случай не сте правили преди. Може да ви коства доста нерви, само че ще си коства. Звездите ще ви закрилят.
Скорпион
През този ден звездите ви поучават да прекарате деня умерено. Не бъдете прибързани в дейностите си. Преценявайте деликатно всяка своя дума и деяние.
Стрелец
През този ден звездите ви поучават да бъдете скромни. Оставете и на другите да изживеят своите моменти на популярност. Няма да , другояче може да получите отрицателен резултат.
Козирог
През този ден близките ще изискват вашето внимание. Ще помогнете на себе си и на тях, като бъдете алтруистичен. Нека видят и милостивата част от вашата персона.
Водолей
През този ден ви чака ново начало. Нека вярата ви в качествата ви бъде непоклатима и може да преобърнете света.
Риби
През този ден здравият ви разсъдък ще надделее над страстите ви. Не обръщайте прекомерно внимание на възприятията си,защото това няма да свърши във ваша изгода.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР