Овен Тази неделя се пазете от необмислени изказвания. Сега те

...
Овен Тази неделя се пазете от необмислени изказвания. Сега те
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 26 май

Овен
Тази неделя се пазете от недомислени изявления. Сега те може да ви костват доста повече, в сравнение с си представяте. Казана дума - хвърлен камък.
Телец
Тази неделя ви следва да намерите нещо доста забавно. Каквото и да е това - отделете му задоволително внимание, с цел да го изучите. 
Близнаци
Тази неделя се пазете от прибързани умозаключение. Намирате се едвам при започване на пътя и имате още провокации пред себе си.
Рак
Тази неделя направете нещо прелестно за себе си. Много евентуално е в скоро време да нямате тази опция, по тази причина използвайте деня оптимално. 
Лъв
Тази неделя потърсете съидейници и обсъдете значимите въпроси, които ви вълнуват. Сега имате потребност от обмяна на отзиви.
Дева
Тази неделя е ден за фантазии, само че надали ще имате всички благоприятни условия за това. Съобразете се с действителността и не натоварвайте близките с бляновете си.
Везни
Тази неделя смиреността ви ще ви даде доста позитиви. Това не значи да се примирите, само че към този момент нямате опция за друго държание.
Скорпион
Тази неделя те си представяйте апокалиптичен процес на събитията. Страховете ви надвишават действителността. Възвърнете спокойствието си.
Стрелец
Тази неделя е време за нещо ново. Разчистете към себе си от предишното и не позволявайте то да ви дърпа обратно. 
Козирог
Тази неделя е положително време за спорт, изключително за подобен, в който не сте опитвали силите си. Спазвайте всички указания и правила за сигурност. 
Водолей
Тази неделя може да наблегнете на тези действия, на които им би трябвало напълно мъничко, с цел да бъдат довършени. Представете си какъв брой ще ви е хубаво, откакто приключите с тях. 
Риби
Тази неделя потърсете себе си в непривичните неща. Рутината ще ви работи отчайващо. Жизнено значимо е да търсите нови способи за деяние. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР