Овен Тази неделя се опитайте да бъдете оптимисти. Нямате повод

...
Овен Тази неделя се опитайте да бъдете оптимисти. Нямате повод
Коментари Харесай

Хороскопът за днес крие изненади и неочаквани обрати

Овен
Тази неделя се пробвайте да бъдете оптимисти. Нямате мотив и място за тъжни мисли. Сега няма място за тях. Под цялото това слънце е просто грехота да не се посветите на позитивни стремежи за бъдещето.

Телец
Тази неделя е добър ден за това да признаете своите усеща, които сдържате от дълго време към даден човек. Какъвто и да е резултатът бъдете горди със себе си, само че постоянно тези страсти са взаимни.

Близнаци
Тази неделя няма да имате мотиви за недоволства. Помнете, че всичко което имате е с помощта на вашите значително старания. Ползвайте си го със здраве!

Рак
Тази неделя не бързайте да обяснявате на хората това, което не схващат. Оставете им малко време за размисъл и единствено в краен случай подсказвайте.

Лъв
Тази неделя е ден за борби и за победи, само че като използвайте единствено мирни средства. Блага дума и усмивка ще ви свършат работа повече от всички оръжия- не го забравяйте.

Дева
Тази неделя не прекалявайте с харченето на пари. Скоро може да излезе опция да заминете на прелестно място. Тогава ще имате потребност от повече средства. Пестете!

Везни
Тази неделя не се колебайте да питате за всичко, което не разбирате. Не се тормозете, че престижът ви ще бъде оскърбен. По-добре малоумен за две минути, в сравнение с подобен за цялостен живот.

Скорпион
Това е ден, в който би трябвало да сте оптимално почтени със себе си. Не се опитвайте да манипулирате други или да залъгвате себе си. Рано или късно неистините ще би трябвало да бъдат поправени.

Стрелец
Тази неделя е ден, в който би трябвало да се раздадете за хората, които обичате. Не правете сметки. Много постоянно те излизат криви. Просто действайте от сърце.

Козирог
Тази неделя не е подобаваща за ненужни откровения. Изиграйте картите си, както на вас ви харесва. Сметки ще разчиствате след това и то единствено в случай че има неуредени.

Водолей
Тази неделя бъдете себе си и никой различен. Само това си заслужава. Обстоятелствата са разнообразни, само че ние сме такива, каквито сме и единствено това има значение.

Риби
Тази неделя правилни на убежденията си. Те не инцидентно се появяват. Ако не може да ги въплътите в дейности ги превърнете в изкуство. Потопете се в обичаната си активност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР