Овен Тази неделя не се опитвайте да обясните необяснимите неща.

...
Овен Тази неделя не се опитвайте да обясните необяснимите неща.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 7 юни

Овен
Тази неделя не се опитвайте да обясните необяснимите неща. Това, в което би трябвало да се концентрирайте са детайлите към вас. 
Телец
Тази неделя не отхвърляйте покана за посещение. Ако се чувствате потиснати тъкмо това е методът да се развеселите и разсеете.
Близнаци
Хармоничните ви връзки през днешния ден може да се трансфорат в нещо не доста стабилно. Не ровете и не вдигайте олелия, с цел да не станат по-лоши нещата.
Рак
През този ден може да бъдете въвлечени в разрешаването на проблем, който въобще не е ваш. Встъпването ви в непознатата територия може да внесе промени в живота ви.
Лъв
Ситуацията, в която се намирате не е една от най-стабилните, само че това е един добър тест за вашата адаптивност и други позитивни качества. Това няма да остане неусетно.
Дева
През този ден нещата ще стартират да се трансформират, може би не в посоката, която очаквате, само че това не значи, че няма да ви хареса. Важното е, че няма да имате неприятности.
Везни
Помогнете на близък си и един ден и той ще ви помогне. Ще имате задоволително време, с цел да си намерите подобен човек, даже двама. Не жалете сили.
Скорпион
Меланхолията ви през днешния ден няма да навреди на вас в дословен смисъл, само че може да токсини връзките с значими за вас хора. Не го позволявайте и най-добре се оттеглете, с цел да не изгорите значими мостове.
Стрелец
Имате най-хубавите планове, както постоянно, само че през днешния ден е добре да се въздържите. Не може да оправите всички проблеми на света, а и не е нужно.
Козирог
Символът на деня е взаимността. Ще би трябвало да извършите някои жертви и разноски, само че в името на задачата си заслужават.
Водолей
Днес ще притежавате невероятна мощ и заряд, с което ще предизвикате доста злоба. Някой даже може да се опита да ви навреди, само че няма да успее.
Риби
Днес гледайте хората в очите. Особено тези, които приказват с вас и ви дават обещание нещо. Сами ще усетите дали ви лъжата или не.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР