Овен Тази неделя най-добрият ви приятел ще бъде търпението. Само

...
Овен Тази неделя най-добрият ви приятел ще бъде търпението. Само
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 14 октомври

Овен
Тази неделя най-хубавият ви другар ще бъде търпението. Само то може да ви бъде потребно в този момент, другите страсти единствено ще ви навредят и отклонят от задачата.
Телец
Тази неделя помислете положителни дали това, което желаете ви е належащо. Вярно е, че ни се оферират доста неща, само че не всичко ни е належащо и даже може да навреди след време.
Близнаци
Тази неделя ще ви предложи опцията да се надскочите. След първичното неодобрение ще откриете забавна опция да се измъкнете от рутината и да придобиете нови умения.
Рак
Тази неделя ще имате шанса да се опитате да бъдете всичко това, за което до скоро не ви доближаваше толкоз малко. Не се изкушавайте да останете в предходния си облик, новият ще е доста по-добър.
Лъв
Другите може да заблудите, само че себе си - надали. Няма нищо неприятно в това да си признаете грешките, изключително в случай че имате сили да продължите напред с цялата тежест от насъбрания опит.
Дева
Сутринта в мислите ви ще нахлуе спомен. Това ще бъде знак по какъв начин да действате или не в сегашния момента. Припомнете си добре резултата, като бъдете почтени със себе си.
Везни
Розовите очила се поставят елементарно, само че не оказват помощ при взимането на съществени и виновни решения. Най-добре ги приберете и вижте заобикалящата ви среда, каквато е.
Скорпион
През този ден е добре да преосмислите някои аспекти в държанието ви. В противоположен случай освен, че няма да напреднете, само че и може да се върнете обратно. Приемете събитията такива, каквито са.
Стрелец
Тази неделя ваш другар може да ви даде неискан съвет. Обърнете внимание на думите му. Никой не чака от вас разкайване, само че смяната в позитивната посока ще бъде възнаградена.
Козирог
Днес помислете дали не забравяте заричане, което сте дали. Нямате повече време за отсрочване, а тези които чакат осъществяването им от дълго време са изгубили самообладание. Изненадайте ги прелестно.
Водолей
Тази неделя не си поставяйте неизпълними цели. Рискувате да не ви стигне времето и да усложните живота си безсмислено.
Риби
Тази неделя намерете време за себе си. Винаги ще има работа и отговорности, само че заслужавате отмора и приятна разходка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР