Овен Търсите финансова изгода През седмицата мисълта ви ще е

...
Овен Търсите финансова изгода През седмицата мисълта ви ще е
Коментари Харесай

Иде седмица на пробива за Лъв и на парите за Овен

Овен

Търсите финансова полза

През седмицата мисълта ви ще е ориентирана към практичното и финансово преференциалното. Твърде постоянно ще си мислите, че парите не се печелят толкоз с труд, колкото с хитрост, ще проявявате съвестност на работното си място, само че и ще предпочитате да не си " цапате ръцете ", в случай че можете да го избегнете. Същевременно ще изпитвате неутолима потребност от самопризнание и ще държите да сте значими в очите на близките. Освен към гласност на това, което вършите, ще изпитвате и необяснимо за вас увлечение към рискови капиталовложения. Внимавайте към края на седмицата - Сатурн е с неподходящи аспекти и може да преживеете разочарования. Днешната събота носи кахъри, а неделя ви дава любовен късмет. В понеделник не са изключени административни неприятности, а вторник е сполучлив. За някои сряда е любовният ден. Четвъртък е успешен. Петък носи облаги.

Телец

Извън разпоредбите

Типично за зодиакалния ви знак, през идващите седем дни ще бъдете много уверено настроени и ще желаете да печелите " битките " с всичко и всички. Звездните въздействия ще ви дават сила, която ще се показва в предпочитание да сразите конкуренцията. Няма да сте настроени да приемате нищо и от никого, даже и съвет. Необичайно за вас ще работите, работите и отново работите, като ще принуждавате и хората към вас да го вършат. Твърде постоянно ще действате отвън разпоредбите и в доста случаи това ще ви пречи да сте съгласно тези към вас. В персоналния живот още от началото на седмицата ще усетите разминаването сред работа и стремежи на колегата. Уикендът носи промени и триумф. Понеделник е сполучлив, само че за предприемачите се обрисуват кахъри. Във вторник ще действате напористо. Контакти дефинират сряда, а четвъртък и петък са сполучливи.

Близнаци

Бързи разум и ръце

Отличителното за вас през седмицата ще бъдат бързият разум и бързите ви ръце. Мисълта ви ще бъде дисциплинирана и разумна и ще се справяте с лекост с многочислените задания. На работното си място ще бъдете усърдни и добре проведени. Както става с сходни настройки, ще постигнете нещо, което си е коствало труда. Това неизбежно ще даде резултата, който очаквате - пари, само че ще ги имате едвам към края на седмицата. Единственият ви минус може да се прояви в работата с хората към вас. Неочаквано и за самите вас, още при започване на седмицата можете да застанете в отбранителна позиция и общуването ви с хората към вас да е мъчно. Днес и на следващия ден са хубави и откриват нови благоприятни условия. В понеделник се владейте. Контактите са присъщ ангажимент във вторник. В сряда ще постигнете съгласие по интересуващ ви въпрос. Четвъртък и петък ви носят удача.

Рак

Запретнете ръкави

И през идващата седмица ще сте претрупани с работа. Още в понеделник запретнете ръкави и планирайте по какъв начин да я свършите бързо и тъкмо. Най-големите ви триумфи ще са на професионалното занятие и ще бъдат доведени до сполучлив край в сряда или четвъртък. Добри изгледи в бизнеса за родените през юли. Контакти с нови сътрудници ви дават опция за по-мащабна активност. Родените през юни, привикнали със остарялото, мъчно поемат новото. Не позволявайте гневът и злобата да играят решаваща роля при спор в петък. Астролозите предлагат в края на седмицата да се въздържате от дейна активност. Добре е някои да си дадат отмора. През тези дни се постарайте да избягвате простудни болести. Утре ви чакат спорове. Понеделник бележи нахлуване на нови връзки с близките в живота ви. Вторник идва с известни загуби, а сряда е печеливша. Следващите два дни са удобни.

Лъв

Пробивни

Нямате учредения за неодобрение. Звездните въздействия ще способстват да изявите най-хубавите черти на вашия знак - оптимизъм и обоснованост. Не би трябвало обаче да се вглъбявате прекомерно в стратегически проекти - оставете ги за по-нататък. По-добре е упоритостите ви през седмицата да се съсредоточат върху прогрес в работата или в сферата, в която се изявявате, и печеленето на пари. Близки другари ще ви насочат примамливо предложение за свободното време. Пробивността и високото ви самомнение ще се смекчат от изтънчени и елегантни маниери, което ще ви направи по-приятни за компания. През уикенда се обрисуват контакти с хора от приятелското обграждане. Понеделник ще ви донесе кахъри. Вторник се оказва удобен за всичко. В сряда бъдете по-мобилизирани. Четвъртък ще бъде прочувствен и сложен, а петък е за настоятелен контакти.

Дева

Безоблачни дни

И през тази седмица работите при вас ще бъдат на равнище. Можете да разчитате на интуицията си и самоуверено да се залавяте с всевъзможни инициативи. За предприемачите е желателно да ревизират всичко добре и едвам по-късно да подписват контракт. За много от тях договарянията през седемте дни ще вървят тежко и с непредвидени промени, най-често неподходящи. Още в понеделник ще завоювате нови позиции в бизнеса и публичния живот. Пазете се от Водолей, тъй като може да ви донесе спор. Във вторник и сряда в връзките с домашните ще царува цялостно съгласие. В четвъртък е допустимо въодушевление по непознат/а, само че не забравяйте работата. В петък - прилив на сила, мнозина ще бъдат настроени оптимистично и няма да обръщат внимание на хората към тях, които ще вършат всичко допустимо да ги нервират. През седмицата ще реализирате ваша остаряла концепция.

Везни

Приспособете се

Това, което ви следва през седмицата като случки за обособените дни, надали може да се дефинира като удовлетворение от позитивно развиване, само че като персонални благоприятни условия и интензивност интервалът по никакъв начин не е неприятен. Още в понеделник оценете достолепията на вашите подчинени. Приспособете се към измененията към вас. Ако сте на висок пост, не се самозабравяйте. През седмицата имате всички предпоставки да съумеете в активността, с която се занимавате. Няма потребност да се доверявате на препоръки на сътрудници. Действайте сами. Не се амбицирайте непременно да постигнете задачата, която сте си сложили, а намерете време и за себе си. Във вторник триумф за хората от издателската активност и за хората на изкуството. Младите да се пазят от недомислени флиртове. В четвъртък избягвайте свадите за пари с сътрудници, близки или съпрузи. Хората, с които работите, ще са настроени против вас.

Скорпион

Нищо друго

Разбираемо е, че през първите дни на седмицата не може да се чака нещо доста по-различно от познатото ви досега, само че придвижването към по-добро ще набере скорост и нещата ще станат надалеч по-различни към четвъртък. Сега по-важното е, че последователно стартирате да се освобождавате от психическата тежест. Още в понеделник неточност, която сте позволили предходната седмица, ще ви изправи на нокти. Доста от нещата към вас са набъбнали и чакат своето разрешаване. Това не ви дава опция да мислите вярно. Оставете разногласията. При родените през ноември се обрисува финансов удар. Сряда ще е малко по-спокоен ден. В четвъртък ще получите предложение за спомагателна работа. В петък - вероятност за любовни връзки. Избягвайте да се обвързвате с съответни обещания. В края на седмицата сполучливи диалози с началници. В неделя приятна среща с родственици.

Стрелец

Вероятна е нова работа

Още в понеделник морална поддръжка ще увеличи вярата ви в приятелите. През деня сътрудниците ще желаят от вас повече, в сравнение с можете да свършите, само че седмицата ще е удобна за взимане на изпити или начало на образование за преквалификация. Дните ще са сполучливи и за наемане на работа. В сряда мнозина ще уреждат някакъв документ. Опитайте се да бъдете гъвкави към измененията. Ще се убедите, че старите подходи към този момент не дават нужния резултат. В четвъртък положителните връзки с сътрудниците са залог за издигане по служебната стълбица. Не слушайте препоръките, а се опирайте на личните си сили. Разкривате благоприятни условия, които ще ви оказват помощ да развиете деловата си активност. Не позволявайте никой да ви товари с персоналните си проблеми. В края на седмицата ще сте на светско празненство. Не прекалявайте с алкохола, подбирайте приказките си. Липсата на домакински уют ще тормози мнозина.

Козирог

Пробив в нова сфера

През седмицата е целесъобразно по-малко да си вирите носа и да не се инатите, с цел да не предизвикате гнева на хора, на които държите. Не се ласкайте от думите на персона, която в действителност търси услуга от вас. Бъдете признателни, в случай че получите съвет по какъв начин да преодолеете конфликтна обстановка. Вашата досетливост ви оказва помощ да разрешите противоречив настоятелен въпрос. Не се мъчете да налагате мнението си. Вслушайте се в препоръките на другите. Създавате нови контакти, които ще са ви от изгода. Някои от Козирозите ще създадат пробив в нова делова сфера, където уговорките им биха могли да продължат в бъдеще, в случай че са задоволително настойчиви. Естествено е, че това се дефинира и от други, независещи от вас фактори. В петък начинание, което подготвяте отдавна, потегля напред. Утре - събиране с другари на маса. Вечерта се съберете и решете въпрос, обвързван с покупко-продажба.

Водолей

Печелите от непозната неточност

От самото начало на новия седмичен интервал Водолеите ще се почувстват облекчени, като че ли са свалили тежък товар от раменете си. Бързо ще отмине и чувството ви за тягостното провлачване на дните. Финансовите проблеми ще се позволяват по-лесно от различен път. В бизнеса продължавате сполучливо да вървите към върха. Много евентуално е през тази седмица да извършите капитал или да извлечете облага от непознати неточности. Действайте умерено. Даже и през днешния ден някои ще би трябвало да работят. Напоследък сте увлечени в работа и околните ви се усещат подценени. Можете да постигнете триумф с непредвидени хрумвания. Вторник, както и идващите дни до края на интервала ви дават куп благоприятни условия за делова реализация, за парични облаги и за удача в любовния живот. В сряда ще получите оферти, които ще ви накарат да се замислите върху своята бъдеща активност. В края на седмицата вечер с другари ще ви направи щастливи.

Риби

Запазете оптимизма си

Желанието да сте свободни от персонални и настоятелен задания няма да се реализира. В персонален проект мнозина ще доближат до преоценка на връзките с колегата си. Не бъдете нападателни с представители на Овен, Лъв и Стрелец в делово отношение. Деловият ви живот обаче ще доближи едно равнище на задоволство. Бизнесмените от зодията ще имат много контакти с сътрудници и с хора от другарската сфера. В понеделник сдържаността ще ви помогне да не прекъснете доста значима партньорска връзка. В сряда успехите в деловия фронт ще бъдат огромни. Вечерта ще сте измежду хора, от които ще получите забавна информация за нова активност. В четвъртък и петък ще действате сполучливо. През цялата седмица оптимизмът и положителното въодушевление ще ви оказват помощ да извършите положителни каузи, от които в последна сметка ще завоюват освен близките, само че и вие самите. Представителките на нежния пол ще се явят на коктейл или празненство по случай празник, където ще провокират всеобщо удивление.
тагове пробив лъв овен

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР