Овен Сякаш за пръв път от цяла вечност няма да

...
Овен Сякаш за пръв път от цяла вечност няма да
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за уикенда

Овен
Сякаш за пръв път от цяла безкрайност няма да подхождате към света с рогата напред. Този уикенд се обрисува да е спокоен за вас, оставете се на течението и не се съпротивлявайте.
Телец
Настроени сте на домашна вълна. Искате да прекарате уикенда у дома, мързелувайки или правейки някакво есенно разчистване, нареждане на дрешниците, а в края на деня да се гушнете в обичания.
Близнаци
Този уикенд ще се радвате на подарък слово, с помощта на което ще омайвате колегата без проблем. Сега е моментът да извършите своите претенции, изключително в случай че сте намислили нещо съответно от много време.
Рак
Може да се каже, че звездите ще се погрижат да не ви е скучно, само че най-вече в професионален проект. Разбира се, не е изключено да намерите малко романтика по служебна линия или пък безопасен флирт с сътрудник. Уикендът ще е претрупан с изключителни офис задания, само че пък дава обещание да не е по никакъв начин отегчителен.
Лъв
Ако сте се чувствали като че ли връзката ви е попаднала в коловоз, то през почивните дни ви чакат позитивни промени. Ще преследвате вашите сантиментални идеали и в това няма нищо неприятно.
Дева
Наближава моментът, в който може да блеснете. Не го пропилявайте, изключително в случай че сте решили да потвърждавате нещо на половинката.

 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР