Овен Сутринта ще ви води любопитството и желание за експериментиране.

...
Овен Сутринта ще ви води любопитството и желание за експериментиране.
Коментари Харесай

Вижте вашия хороскоп за днес, 20.05.2019 г.

Овен
Сутринта ще ви води любознанието и предпочитание за изпробване. Ще имате потребност да споделяте усещанията си, мислите си, знанията си, въобще ще са ви нужни събеседници. Вечерта е най-добре да прекарате в уюта на личния си дом, оставяйки възприятията да се оттекат. Една вана или някаква друга водна процедура ще ви помогне да изчистите тези страсти и усещания, които другояче биха се трансформирали в мътилка.

Телец
Наред с материалната сигурност, през днешния ден ще търсите и интелектуални тласъци. Една забавна мистерия или пък опция за неангажиращ флирт през днешния ден могат да ви подтикват да свършите много работа.

Близнаци
Днес интензивността и общуването ще са най-големите ви занимания. Ще научите забавни неща и въобще ще се чувствате като дребни деца. Определено ще търсите хора, които да предизвикат мозъка ви.

Рак
Ще държите и ще търсите персоналното усамотение. Днес ще сте по-склонни да избягвате от проблемите, вместо да ги решавате. Може би просто ви е мъчно да понесете отговорността. Потърсете някой, на който да се облегнете.

Лъв
Днес ще доминирате в разногласия, в полемики, въобще ще се изявите като талант на връзките. Единственото, което ще ви куца, е постоянството, пробвайте да сте поредни и упорити.

Дева
Ще се пробвате да вършиме доста неща по едно и също време и не че няма да се справите, само че несъмнено това ще вкарва спомагателна тревога. Опитайте да намерите поддръжка или просто почивайте повече.

Везни
Ще търсите истината към вас, а светът ще ви посрещне с въпроси. Вашата задача ще е да давате отговори. Ще се окаже не толкоз просто, колкото ви наподобява. Най-голямото предизвикателство за вас ще е да бъдете сбити.

Скорпион
Абсолютно храбро през днешния ден ще се противопоставяте на нормите на обществото. Може би ви е обзело някакво предпочитание да обедините всички, да им докажете, че светът е обединен. Може би просто желаете да докажете правотата си. Опитайте с разбиране, не с принуждение.

Стрелец
Ще изглеждате удовлетворени от себе си и в единодушие със света, само че дали в действителност е по този начин. Малко ще ви е мъчно да приемате мнението на другите безусловно. Време е да приемете, че освен вие сте само прави, истината има доста лица.

Козирог
Днес имате потребност от помощ. Бъдете толерантни към сътрудниците си и не се впускайте в безсмислени разногласия. Не се опитвайте да шокирате близките и не прекалявайте с условията.

Водолей
Днес ще внасяте блъсканица към себе си. На разум ще ви идват най-невероятни неща. Може би си коства да реализирате някоя концепция, въпреки това да ви сътвори известност на малко изперкала персона.

Риби
Налага се да спрете малко с мислите от себелюбив темперамент и да помислите за роднините, околните и останалите представители на човешкия жанр.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР