Овен Стремите се да сте искрени, общителни и дружелюбни, но

...
Овен Стремите се да сте искрени, общителни и дружелюбни, но
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък

Овен
Стремите се да сте откровени, общителни и отзивчиви, само че това съвсем не Ви се удава. Или попадате в неловни обстановки, или си позволявате нетактични забележки, за които по-късно съжалявате. Бъдете подготвени да признаете своите неточности, или да помолите за амнистия за това, което сте създали, и това ще облекчи живота Ви. По Ваш адрес звучат не малко рецензии, и най-често те са от страна на най-близките Ви хора. Вслушайте се в това, което Ви споделят, тъй като има смисъл. Вечерта може да получите изненадващо рационални препоръки.

Телец
По сходство на всеки публично коронован шеф, през днешния ден ще се чувствате спокойни и уверени. Няма да взимате на съществено напразното бръщолевене, а и няма защо да се безпокоите, защото всички в близост ще са напряко очаровани от Вашата обаятелна персона. Доброто Ви въодушевление ще се предава на близките Денят ще бъде спокоен и по тази причина се отпуснете, а в случай че въпреки всичко има прочувствени прояви, това ще се гърмежи от смях, а не от яд. Днес всички ще са удовлетворени от мястото, на което се намират и от това, с което се занимават.

Близнаци
Не бъдете безапелационни в връзките с Вашия обичан човек! Гъвкавият метод ще Ви помогне по – добре да проумеете създалата се обстановка, както и да намерите най-хубавия излаз. Всъщност, може и да не се постанова да търситре излаз, тъй като всичко може и да Ви устройва. Главното е да преценявате всичко бързо и на време.

Рак
Денят е удобен и ще се характеризира с повишаване на виталния тонус и постоянен прочувствен декор. Днес ще постигате отлични резултати във всичко, с което се захванете и ще може да реализирате смели замисли и отлични хрумвания. В интерес на истината, ще се наложи да действате независимо, само че това едвам дали ще Ви смути, защото напълно елементарно ще се справите и без странична помощ. Силно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните и фамилни връзки. Нарастналата вътрешен глас ще Ви помогне да постигнете съгласие с околните си хора, а умеенето умерено да обсъждате общите проблеми ще разреши да бъдат избегнати споровете.

Лъв
В течение на деня ще получите доста забавна информация от познати, която ще бъде записана като един тип мъдрост. Времето е уместно, с цел да потърсите съвет. Ще се разсъни интерес към духовните учения, практики и логика на психиката. На работата е по- добре да измененията привичния си порядък на деяние. Това ще Ви помогне по- добре да разпределите работното си време, а и да постигате по- огромна ефикасност. Общуването с авторитетни лица ще Ви бъде от изгода.

Дева
Вашият обичан човек през днешния ден ще се държи непредсказуемо и извънредно. Затояа забравете за когиката - тя напълно не може да Ви помогне да го разберете! По-добре се постарайте да се поставите на неговото място и да погледнете света през неговите очи. Това ще даде къде-къде по-големи резултати.

Везни
Очаквайте помощ от своя обичан човек през днешния ден, без значение от това, дали сте му я желали, или не. Възможно е, по- положителната помощ да би било просто да не Ви пречи, само че той очевидно ще се придържа към друга позиция, и ще се пробва всичко да прави по този начин, че да Ви бъде по- леко...

Скорпион
Не форсирайте през днешния ден събитията в персоналния си живот, даже това прекомерно доста да Ви се желае. Постарайте се за на никое място да не бързате, умерено да плувате по течението и да се наслаждавата на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият обичан човек.

Стрелец
Животът се състои от дреболии. Пиете кафето със соево мляко или зелен чай с мед? Отначало слагате чайника, или първо слагате самун в тостера? Когато пътувате, предпочитайте обиколните пътища към обитаемоте места, или Ви харесва да минавате през центъра им? Какво притегля вниманието Ви по пътя? Разбира се, това са дреболии, само че точно те придават на живота Ви усет и цвят. И защото сте изключително схватлив човек, знаете чудесно, че изследвайки, признавайки и отдавайки нужното на дреболиите, получавате ключ към триумфа.

Козирог
Днес ще се наложи да забравите за Вашите топли чувсва към обичания си човек, и да деянията чудеса от безпристрастност и въздържаност. За предпочитане е, да оценявате постъпките на своя обичан човек от позиция на безучастен преминаващ фен и единствено тогава ще можете да вземете единственото вярно решение.

Водолей
Крайно време би трябвало да се вгледате в някои остарели и ненужни навици, които към момента имате. И какво възнамерявате да вършиме? И за какво вършиме всичко това? Защо не се опитате да извършите? Не се осъждайте, тъй като не можете да се преродите за една нощ. Привичките се трансформират с времето, а и доста постоянно ни подаряват с чувство за излъган комфорт. Но това не е съображение, да не се пробвате да се измененията...

Риби
Днес не би трябвало в нищо да се отклонявате от привичните, тествани времеви схеми за деяние. Нищо ново, с изключение на триумф, няма да имате. Много ще Ви помогне способността да вършиме похвали на нужния човек в точния миг. Това ще бъде задоволително, а по-късно нещата сами ще тръгнат без спънки. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР