Овен Старайте се малко повече да биете на очи: активно

...
Овен Старайте се малко повече да биете на очи: активно
Коментари Харесай

Хороскопът днес няма да е благоприятен за някои зодии

Овен
Старайте се малко повече да биете на очи: интензивно общувайте и проявявайте самодейност в запознанствата. Това е ден, в който можете да се обзаведете с доста потребни връзки, без да полагате особени старания. Овните- предприемачи ще намерят нови сътрудници, а хората на наемния труд ще намерят своя началник-мечта. Не по-зле стоят нешата със запознанствата от персонален темперамент. Започващите през този ден връзки имат голям капацитет. Неприятности дебнат влюбените Овни. Заплашва ги кавги с обичания човек. Най-вероятна причина за споровете са неприятните навици, с които те не могат или не желаят да се разделят.

Телец
Много мъчно ще Ви бъде да изберете вярната линия на държание, защото събитията през този ден ще наподобяват спорни, а да се откри причинно-следствената връзка сред тях не е по силите на всеки. Интуицията нещо към момента се бави да Ви подскаже каквото и да било, и доста постоянно се улавяте в мисли, че просто изоставате от хода на събитията. Личните връзки припомнят минно поле, а да минат през него без загуби ще съумеят единствено най-умните и опитни представители на знака. Даже и при постоянните двойки са вероятни кардинални различия.

Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.

Рак
Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.

Лъв
Днес на някого доста ще е нужна Вашата помощ. И на Вашия обичан човек също, в случай че се съгласи да взе участие в взаимно мероприятие с Вас. Само че той в действителност може да се откаже по такива или онакива аргументи, които фактически може да са справедливи.

Дева
Днес Вашият персонален живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето многообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята персонална ниша - дано да се резервира за дълго време.

Везни
Даже и да Ви се коства, че Вашия обичан човек изцяло е изгубил бдителността си, не би трябвало да се пробвате да го излъжете или надхитрите. Тайното, по този начин или другояче, все в миналото ще стане очевидно, и Вие с стеснение ще си спомняте този ден. Всяка несправедливост ще трансформира вашите връзки единствено към по-лошо.

Скорпион
Самият факт, че преди малко сте разреши на някого да Ви поздрави обществено, е към този момент огромна крачка за Вас. Наистина, имате цялостното съображение да се поглезите с една вечеря в ресторант, или да извършите за себе си някаква друга приятна дреболия.Но хайде да не забравяме, че получавате това подучване по доста уважителна причина. Напред! Не се отхвърляйте!

Стрелец
За Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде доста значимо, да го разберете. Има възможност и да можете да го посъветвате, по какъв начин да работи в създалата се обстановка. Това в действителност не е най- основното. Най-главното е, да разберете, какво става, да почувствате неговата душа и да действате в унисон с нея.

Козирог
Денят ще премине добре, само че въздействието на позитивните трендове през днешния ден може да бъде несъмнено единствено като умерено, а това значи, че за огромни достижения ще са нужни доста повече старания. Ще зародят проблеми в персоналните връзки, тъй като околните Ви хора са уверени, че постъпките Ви са подбудени от нарцисизъм, въпреки че не е по този начин. Не жалете сили за подсилване на фамилните връзки, защото през днешния ден този въпрос е доста настоящ. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични начини за решение на елементарни задания. Денят е подобаващ за покупки на движимости, които ще са Ви потребни в работата.

Водолей
Подходящ ден за къси пътувания (с изключение на утринните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са към Вас, и то на разнообразни тематики. Само че се постарайте, да не излизате от деловия звук и деликатно да аргументирате своите позиции. Ще е потребно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има възможност да бъде сполучлива инспекция или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка настояща задача, изключително в случай че не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с обичания човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.

Риби
Атмосферата на деня подтиква към ексцентрични решения. Но с цел да реализирате това или това автентично желание, ще се наложи да се придържате към избрана дисциплинираност, а е допустимо да се наложи да пожертвате някои и други благоприятни условия. Започнатото през вчерашния ден ще има смисъл единствено в случай че се приключи до края на деня. Ако имате предпочитание за развлечения, от рано се погрижете за техническата сигурност. Любовните връзки Ви дават обещание изненади, като не всички от тях ще са приятни, изключително в случай че става дума за интимна непосредственост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР