Овен Старайте се малко повече да биете на очи: активно

...
Овен Старайте се малко повече да биете на очи: активно
Коментари Харесай

Хороскоп за 12 септември: 3 зодии ще минат през ада днес

Овен
Старайте се малко повече да биете на очи: интензивно общувайте и проявявайте самодейност в запознанствата. Това е ден, в който можете да се обзаведете с доста потребни връзки, без да полагате особени старания.
Овните- предприемачи ще намерят нови сътрудници, а хората на наемния труд ще намерят своя началник-мечта. Не по-зле стоят нещата със запознанствата от персонален темперамент. Започващите през този ден връзки имат голям капацитет. Неприятности дебнат влюбените Овни.
Заплашва ги кавги с обичания човек. Най-вероятна причина за споровете са неприятните навици, с които те не могат или не желаят да се разделят.

Телец
Денят ще бъде много комплициран от професионална позиция. Ще се наложи по едно и също време да решавате няколко задания, всяка от които ще изисква освен време и старания, само че и висока централизация на внимание.
Постарайте се да намерите време за къса разходка. Почивка измежду природата, па въпреки и за малко, през днешния ден ще Ви бъде доста нужна. Възможна е кавга с обичания човек и повода за нея ще бъде не в остарели различия, а с несходство на мнението за това, което се случва през днешния ден.
Предстои Ви да преминете сред два огъня: и непотребната еластичност, и несъразмерната непреклонност през днешния ден няма да са Ви от изгода.

Близнаци
Днес ще се почувствате много самотно, даже и да се намирате в прегръдките на своя обичан човек. През цялото време ще Ви се коства, че не Ви обичат и ценят задоволително, а трохичките, които Ви дават, напълно не са Ви нужни. Постарайте се да се стегнете: преувеличавате, а напълно не е по този начин.

Рак
Бъдете деликатни, в случай че планувате някакви дълготрайни мероприятия: има риск да се обвържете с неизпълними отговорности или връзки, които ще донесат повече проблеми, в сравнение с наслади.
Въобще, този ден е доста подобаващ, с цел да се концентрирайте на настоящия миг и да се постараете да се справите с това, което не Ви харесва. Отношенията с околните се подреждат комплицирано.
Възможни са провокации от страна на родственици, както и опити да Ви накарат да действате под непознати заповеди. Защитавайте своите ползи, даже и да се наложи да действате много твърдо.

Лъв
За предпочитане е през този ден да останете уединено със своя обичан човек и да поговорите от сърце. Това напълно не значи, че са се натрупали някакви проблеми, които незабавно би трябвало да се разрешат. Ако все-пак решите да си отговорите на въпроса по какъв начин стоят нещата, все-пак ще стигнете до някакъв резултат.

Дева
Лошата вест е, че се движите по минно поле, а положителната - че посоката е вярно определена. Включете бдителността и наблюдателността на цялостна мощ, и се дръжте колкото е допустимо по-далече от всичко, което припомня суетност и припряност, и постепенно се придвижвайте напред към задачата.
Сложно ще се подреждат и връзките Ви с околните, на които днешното Ви държание ще се коства значително необичайно. Впрочем, всички ще Ви схванат вярно, в случай че не пожалите време за подробни и многократни пояснения.
На помощ може да разчитате през втората половина от деня, и то - от напълно ненадейно място...

Везни
Поздравления! Най-на края в връзките с обичания Ви човек е настъпил в действителност ярък интервал! Звездите не могат сигурно да кажат, какъв брой ще продължи той и по тази причина Ви предлагат да се наслаждавате на всяко мигновение. А ще има на какво да се наслаждавате, повярвайте!

Скорпион
Предчувствате събитията и нормално се оказвате прави. Защо се колебаете, като можете да извършите интелигентен изпреварващ ход? Макар че не е за препоръчване, да рискувате прекомерно, не е изключено да се вслушате в своята превъзходно настроена вътрешен глас.
Обезателно разучете цялата отнасяща се до работата информация, и поработете с детайлите. Ако не действате по силата на порива, може да обърнете обстановката в своя изгода.

Стрелец
Днес в обсега на Вашата територия ще се сблъскат двама бойно настроени индивида, и от шума, който ще се вдигне, ще Ви се прииска да се скриете някъде по-далече. Намерете място, на което може да се скриете, или човек, на чието рамо може да поплачете.
Само пред хората би трябвало да съумеете да се държите уместно. Не показвайте своите усеща пред обкръжаващите, и в скоро време хората, които толкоз са Ви дразнили, ще се научат да почитат непознатото персонално пространство.

Козирог
Днес на Вашия обичан човек няма да се прииска доста съществено да се замисли за аргументите на Вашето въодушевление, без значение дали то е положително или неприятно. Подгответе се, че ще Ви схване такива, каквито сте и няма да се старае да промени у Вас каквото и да било, даже и да Ви се прииска противоположното.

Водолей
Днес ще Ви се стори, че Вашия обичан човек най-накрая е схванал, какво желаете от него, а също и от живота. Само че това може да се окаже лъжливо усещане.
Звездите предлагат да не се отпускате, а за всеки случай да обясните нещата още един път - постепенно и разбираемо. Това ще бъде нещо като надзорен изстрел.

Риби
Денят е удобен за развиване на любовните връзки. Днес са евентуални нови запознанства, които може и да доведат до сантиментални връзки. Може да получите безценен и прелестен подарък от прочут човек.
В работата може да сключите договорка с авторитетни и опитни хора. Изпробвайте нови хрумвания и се стремете към преобразования в областта на работата. Общуването с обкръжаващите ще Ви носи единствено приятни страсти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР