Овен След 12 г. отсъствие Юпитер отново ви посещава, така

...
Овен След 12 г. отсъствие Юпитер отново ви посещава, така
Коментари Харесай

2022: Добра за Рибите и Овните, много пари при Водолеите

Овен

След 12 година неявяване Юпитер още веднъж ви посещава, тъй че очаквайте Трябва да го посрещнете зряло, съсредоточени и с по-малко боязън от неточности. Първите 4 месеца ще бъдат за вас нещо като антре, като предверие за очакване, с цел да разберете накъде духа вятъра и отиват нещата. Излезли от сатурновата дупка към рождения си ден, ще усетите новото, ще се насочите към плановете в работата и любовта със свежи сили. Ще би трябвало около положителните вероятности, вечно да се откажете от остарели неща, да се консолидирате, да гледате нещата в дълбочина и да не бързате.

Телец

През първата половина на 2022 година могат да се появят нови шансове. Тази година ви е дадена да оправите това, което през 2021 година не беше както би трябвало. През втората половина, когато Юпитер стига в прилежащата зодия Телец като че ли доближава до вас това, за което мечтаете или се надявате. За да се получат нещата, ще би трябвало да се откажете от неща, с които сте привикнали и сте приели за безспорни. В това е и ключът към триумфа, все едно дали в работата или в любовта. Годината раздава награди на тези, които съумеят да играят и да преоткриват себе си и другите. Но без да бързат.

Близнаци

Не гледайте на 2021 година с нови очи, значимо е било да научите значими неща за себе си и за света в близост. Изправени сте пред значим избор межзу януари и май. Не се опасявайте, даже да би трябвало да тръгнете по нов път. След прекосяването на Юпитер в Овен нещата стартират да се отварят за вас. Възможно е да добиете нови отговорности в деловата сфера. 2022 година ви връща значим подарък: творчеството, лекотата и усмивката. Потръгва.

Рак

Трябва да кажете „ Стига” на това, което до момента ви дърпа обратно, а вие настойчиво го определяте като „ сигурност” и се страхувате да прекрачите оттатък. Имате възприятието, че смяната е неизбежна, като може да е работна, дори на местожителството. Годината може да тръгне мъчно, само че април се обрисува добър за вас. Може да се оприличи на трамплин. Както се споделя, „ с цел да вземеш нещо, което не си имал, би трябвало да направиш нещо, което не си правил”. Деловите дела ще останат на назад във времето, тъй като ви чака качествено развиване във значима персонална връзка.

Лъв

2022 година за вас е крачка напред след 2021 година, която като че ли ви беше задържала на едно място с огромен напън и в работата, и в любовта. Сякаш ви беше сложила надалеч от трона ви на крале, който би трябвало в този момент да си върнете. Ще вдигнете октавата, ще намерите време за някакво отдавнашно предпочитание, с цел да стане реалност. И няма сами да чукате на от дълго време затворените порти, с цел да се отворят пред вас, а може някой да ви покаже други врати, които елементарно за се открият.

Дева

Вие се чувствате като пред огледало. 2021 година ви принуди да късате схеми, връзки, разногласия. В работата имахте 3 сложни години. Ето, че идва време да поискате повече и да ви се даде. Първите 4 месеца няма да минат без борби. Добрата вест е, че всичко ще си пристигна на мястото. Към средата на годината очаквайте значимите промени. След годината на проблеми, идва година на решения. Нещата ще стартират да ви наподобяват по-стабилни. Може да имате независими планове в работата, да намерите постоянна връзка, дори брак и да заченете първо дете.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР