Овен Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това

...
Овен Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

Овен
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за съществени проблеми в персоналния Ви живот. Да се схващат с Вас ще могат смо извънредно търпеливите и отстъпчиви хора, само че и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дълготрайно обмисляне на персоналния и фамилен бюджет. Денят е подобаващ за разходки, за занимания със спорт на чист въздух, и изобщо за деен отдих. Може да не се страхувате от досада – сами знаете, че на драго сърце приемате развлечения за себе си и за другари.

Телец
Днес би трябвало да не забравяте, че сте единствени и неповторими и в случай че сами не се обичате, никой няма да Ви обича, Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да не позволите на Вашия обичан човек под една или друга форма да нарушава Вашите права и свободи.

Близнаци
Няма да можете да наречете събитията през този ден забавни. Те ще се развиват предсказуемо и напълно няма да можете да разчитате на изненади. Спокойно можете да се занимавате с настоящите задания и да се стремете да реализирате в живота по-рано направените от Вас проекти. С новите хрумвания нещата стоят по-зле, тъй като просто ги нямате. Възможни са незначителни различия с сътрудниците. Днес ще можете да направиоте положителни покупки, в случай че се вслушате в мнението на своите родственици и другари. Не разчитайте на личната си вътрешен глас! Сега тя чудесно може да Ви подведе.

Рак
Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, дори и да е напълно елементарен и по нищо да не се разграничава от хилядите сходни. Някога времената, които в този момент Ви се костват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с наслада и малко носталгия.

Лъв
Пригответе се за това, че Вашата безупречна известност е сложена под подозрение. Не може да се каже, че тази обстановка съществено Ви заплашва с нещо, само че не би било ненужно, деликатно да следите за ставащото. Ако някой се опита да Ви сложи в сянка, просто продължавайте да вършиме това, което вършиме постоянно. Нека постъпките Ви приказват сами за себе си, а завистниците Ви, които не са в положение да Ви стигнат, могат умерено да играят своите игри и да сплетничат. Спомнете си приказката за лисицата и гроздето, и не обръщайте внимание на нищо.

Дева
Може би планирате колекция в дома си, а в случай че още не сте почнали, е време да се захванете. Не е наложително да подготвите храна за цялостен квартал. Ако желаете, може да позвъните на няколко души от Вашите познати и да им предложите да се облекат в розово и зелено и да Ви навестят довечера, с цел да си устроите празника с хавайска пица и пунш в хола. А може и да извършите всякакво друго предложение, стига то да Ви се коства задоволително.

Везни
На работното си място може да се сблъскате със съществени проблеми. Не е зле да се замислите, по какъв начин да измененията създалите се неподходящи връзки с шефовете и сътрудниците, тъй като в случай че не го извършите, в скоро време ще се окажете заобиколени от недоброжелатели и съперници. Възможни са различия с отдавнашни сътрудници, които да изискат преразглеждане на изискванията за съдействие. Съвсем не по този начин стоят нещата при персоналните връзки: тук, в последна сметка, е напълно ясно кои е зложелател и кой –не. Но изобщо не си и мислете, че ще можете да поддържате връзка единствено с тези, които са Ви симпатични. Денят ще изисква контакти и с неприветливо настроени хора

Скорпион
Още един финален напор, даващ Ви късмет да постигнете задачата, ще можете да постигнете през първата половина на деня. При това колкото по-близо е рождената Ви дата до 20 ноември, толкоз по-голямо ще бъде изпитаното от Вас напрежение - физическо, интелектуално или прочувствено. Не е изключено с цел да могат Вашите старания да се увенчаят с цялостна победа. Да се наложи да много да се постараете. Вечерта е допустимо да се терзаете от сънбебия за правилността на определения път. За благополучие, по един или няколко дребни признака ще разберете, че като цяло ситуацията Ви не е напълно неприятно.

Стрелец
Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог
Нещо Ви наподобява прекомерно привлекателно, с цел да се окаже истина? Може и да сте прави, само че за всеки случай деликатно изучете аргументите, заради които се оасявате. Дали това е, тъй като прекомерно доста Ви се желае да получите това, което оферират, или тъй като оня, който предлага, целеустремено и предумишлено „ подгрява ” Вашия интерес? Това може да се отнася за всяка сфера – от персоналната, до професионалната. Ако се съмнвате, потърсете мнение пт човек, на който имате доверие.

Водолей
Помогнете на своя обичан човек в неговите работи, даже и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не би трябвало да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови отговорности. Само че в случай че внезапно узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а в този момент вероятността за това е прекомерно голяма), би трябвало неотложно да му я съобщите. Ще Ви бъдат признателни.

Риби
Добре е, носните кърпички да са Ви на разположение, защото може да Ви потрябват. Предстои Ви подсмърчайки да изкарате още един ден. Вашият знак е прочут като доста съпричастен, та затова не Ви е необходим необикновен мотив. Обезателно вземете защитни ограничения и следете за своето прочувствено положение. Това е още по-актуално, в случай че наоколо до Вас се появи някой избран човек с изключително изражение на лицето...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР