Овен Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате правилата,

...
Овен Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате правилата,
Коментари Харесай

Хороскоп за петък

Овен
Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате разпоредбите, и надали някой ще успее да Ви вкара в ред. Провокирате спорове, без да се замисляте за вероятните последици, а и говорите всичко, което Ви мине през разум. Тези, които Ви заобикалят, надали ще Ви простят такова държание. Вероятни са финансови компликации. Хората, които са Ви дали обещание поддръжка, не могат да удържат на думата си и ще се наложи да се справяте със лични старания. Настроението Ви ще се скапва,, а жертва на Вашето неспокойствие стават околните. Единственото, което може да помогне да се справите с отрицателните трендове, това е възприятието за комизъм.

Телец
Днес звездите няма да покровителстват действия, свързани с финансови въпроси и по тази причина, в случай че Ви се наложи нещо доста незабавно, рискувате да допуснете неточност. Ако сутринта не сте били изключително въодушевени от вероятността за ставане, старайте се денем да не се напрягате. Звездите Ви поучават колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви нервира. След края на работния ден не си стойте вкъщи, а излезте измежду хората - ще имате превъзходния късмет да се запознаете с забавни хора, а за какво не и със своето благополучие. Не си взимайте работа за вкъщи - все- отново имате потребност и от отмора...

Близнаци
През целия ден може да изпитвате някаква незадоволеност то това, което имате: от размера на жилищната повърхност, с която разполагате, от служебното си състояние или престижа, който имате в избрани среди. За страдание тъкмо в този момент не всичко, което имате, ще може да се извърши, та затова ще се наложи, да се успокоите. Някои Ваши очаквания може да се окажат безпредметни, или прекомерно истински. Освен това през днешния ден не е денят, когато Вашите очаквания ще се извършват сами по себе си. Ако в главата Ви се е появила хубава концепция, недейте да забравяте, че за реализацията и в живота, е нужна работа.

Рак
Бавно се отдалечете от портмонето си! Вашето предпочитание да се обзаведете с тази по този начин мечтана „ джаджа ” или да се отдадете на „ магазинотерапия ” през днешния ден ще одобри необятен обсег, и по тази причина стойте по-далече от наличните пари и кредитни карти. Вместо да се разхождате по комерсиалната улица, стойте си на място. Изключете компютъра и не се изкушавайте от разпродажбите в Интернет, а си вземете книга и за дълго се потопете в непознатата действителност. Денят е прекрасен за медитация и прозрения. Отношенията в фамилията и на любовния фронт са хармонични. Прекрасното самочувствие ( вероятно - и настроението) ще Ви донесе триумф във финансовите въпроси. Може да намерите практическо приложение на своето ентусиазъм.

Лъв
След като напоследък сте се трудили доста старателно и сте решавали проблемите на другите, в този момент Ви се желае да понамалите темпото и да си отдъхнете, както би трябвало. Репутацията Ви на човек, който постоянно знае какво прави, е необятно известна, та по тази причина в никакъв случай няма да чувствате липса на добра компания. Единственото терзание, което ще имате е, чие примамливо предложение да приемете и чия компания да предпочетете, само че това не е неволя, за която може да Ви се съчувства.

Дева
Днес на Вашия обичан човек ще се наложи, да взема решение някакъв доста значим и доста комплициран проблем. В решаването му ще е належащо и Вашето учатстие - както морално, по този начин и физически. А какъв брой ще бъде мъчно, изобщо не може да си визиите..

Везни
Днес най на края ще намерите отговор на оня въпрос, който Ви е мъчил от много дълго време. Наистина, ще се наложи много да се постараете,но в множеството случаипроцесът на угаждане на любознанието в множеството случаи минава през много премеждия.

Скорпион
Днес ще бъдете безусловно затрупани с работа, само че това не би трябвало да Ви огорчава. Звездите приказват, че премията за Вашите старания с рента ще покрие загубите. Дайте си сметка, че времето не стои на едно място. Опитайте се да прекарате деня умерено. Не се хвърляйте в битка за водачество, пробвайки се да убедите всички в своята справедливост. „ Изгодно ” ще се отличавате с бунтарския си дух и ще разбуните домашното и служебното успокоение. Денят не е подобаващ, с цел да щурмувате висините и да се пробвате да се изкачите по кариерната стълбица. Опитайте се просто да се радостните и да болестите всички с неизчерпаемата си сила. Днес всичко би трябвало да контролирате сами.

Стрелец
Днес ще би трябвало да деянията чудеса от устойчивост и непримиримост.Те ще са Ви повече от нужни при общуването с Вашия обичан човек, въпреки че през този ден дадената задача напълно няма да може да бъде наречена лека. Ако се справите с нея, можете самоуверено да си подарите орден. Макар и шоколаден.

Козирог
Доста мъчно ще Ви бъде през днешния ден да поддържате равнището на другарство, признато в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, в сравнение с сте, тъй като това ще има противоположен резултат.

Водолей
От през вчерашния ден до през днешния ден обстановката внезапно се е трансформирала. Предстои да насочите своите сили в помощ на други хора - за тази цел имате задоволително сила с цел да го извършите. Много е значимо да помогнете на обкръжаващите в решение на техните проблеми. Вашата предвидливост и логика ще им помогне да си икономисат доста време, а те, на собствен ред, може да се окажат доста великодушни. Това значи, че на всяко Ваше деяние ще има еднакъв, а дори и по-голям отклик. Възможно е, това да бъде подарък, или равнозначна услуга.

Риби
Някъде в промеждутъка сред обеда и вечерта, ще вземете окончателното решение, да разкривате ли някаква загадка, или да я пазите и по-нататък от всички. Използвайте своята вътрешен глас. За да вземете това решение, помислете си какви биха могли да бъдат следствията за тези, за които тя се отнася. Не се поддавайте на възприятието за виновност, в случай че решите да разкриете тайната. Понякога да се внесе изясненост е най-хубавата тактичност за всички, въвлеченив в нещата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР