Овен Ситуацията днес ще бъде много забъркана и затова трябва

...
Овен Ситуацията днес ще бъде много забъркана и затова трябва
Коментари Харесай

Овен: Ситуацията днес ще бъде много забъркана и затова трябва да се подготвите

Овен
Ситуацията през днешния ден ще бъде доста забъркана и по тази причина би трябвало да се подготвите. Вие ще се окажете сред две враждуващи страни, и имайки поради Вашата смелост, с която по този начин се славите, безспорно ще съумеете и да потушите спора. Възможно е, да се сблъскате с нечия злоба или засегнатост, и тогава би трябвало да помолите приятелите си за помощ, защото би било доста мъчно да се справите с това независимо. 
 
Телец
Нима в живота Ви няма друго с изключение на обич, фантазии за любовта и проекти, свързани с любовта? Не сте ли зациклили прекомерно на този аспект в живота? Звездите Ви поучават през този ден да обърнете внимание на нещо друго: другарство, занимание, специалност... Това повече ще Ви хареса. На това любовта с нищо няма да попречи

Близнаци
Вашият вътрешен свят през днешния ден няма доста да се „ схваща ” с външния. Това значи, че не би трябвало да се учудвате, в случай че не можете да определите, какво Ви се желае повече – да излезете вечерта с компания и да се повеселите до насита, или да си останете вкъщи и да се потъркаляте на дивана, с брошура в ръка. Ако имате сили да излезете измежду хората, постарайте се, да извършите тъкмо по този начин. Възможно е, пребиваването у дома да Ви се коства доста съблазнителна концепция, само че общуването с хората ще Ви зареди с сила и ще Ви обогати с хрумвания. Понякога се постанова да излезете от своята уютна раковинка, даже и доста да не Ви се желае....

Рак
Специално внимание ще се наложи да отделите за обстановка в фамилията Ви. Сутринта просто ще се наложи да действате, а анализирането на резултатите и обмислянето на по-нататъшни дейности ще се наложи да оставите за вечерта. Всичко обаче е единствено суетност. Днешния ден Ви носи късмет да изясните за себе си нещо доста извънредно.. Не изпускайте този миг. През втората половина на деня ще се ползвате от изключително внимание. Събитеията, ставащи тогава с Вас ще имат незабравим, съвсем съдбовен темперамент. Има възможност да срещнете индивида, който напълно да промени Вашата орис.

Лъв
Това е доста удобен ден, допускащ прелестно да прекарате времето си в компанията на близки хора. Днес елементарно се увличате от нови хрумвания и заразявате обкръжаващите със своя възторг. Приятелите внасят в живота Ви не малко позитивизъм. Наблюдавайте техните триумфи за известно време, и дано те Ви вдъхновят за чудо в личния живот. Може пък да имат отлични хрумвания, които вероятно биха Ви били в помощ. Затова се съберете с повече от своите амбициозни другари и се поразровете из мозъците си. Неотдавнашно попълнение в фамилията или дома ще се окаже обект на новата Ви обвързаност.Сега е най-подходящото време да разширите своя прийом на мислене за това, по какъв начин и кого обичате.

Дева
Вашите характерни гении в дадения миг Ви издигат до сан Звезда, по тази причина се подгответе да се наслаждавате на популярност. Едни от Вашите козове е способността Ви мигновено да въвеждате ред във всичко, както и да добавяте искра към всичко, с което се занимавате. Всяко мероприятие, което организирате, е обречено на триумф, доколкото е изпълнено с наслада и топлина. Плановете Ви се осъществят, без значение от зависта на светските лъвове.

Везни
От Вас се чака много доста, и да сте в сходство с упованията, би трябвало да положите не малко старания. Доколкото не желаете да излъжете очакванията на своите близки, денят дава обещание да бъде доста изтощителен. Възможни са проблеми в общуването с настоятелен сътрудници и хора, с които наскоро сте правили общи проекти. Това е доста прекрасен ден за независимо творчество и в решаването на доста чисто на практика проблеми ще съумеете, в случай че нито Ви пречат, нито Ви дават препоръки. Вечерта ще имате доста забавно предложение, което си заслужава да приемете.

Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока... Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.

Стрелец
Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания.

Козирог
Дори и да се срамувате да си признаете за нещо на своя обичан човек, през днешния ден това си заслужава. Той при всички положения ще Ви изслуша, ще Ви разбере и ще Ви елементарни. От душата Ви ще падне един голям камък, а връзките Ви ще станат по- близки, елементарни и радостни. Направо ще ви хареса!

Водолей
Днес за вас ще е доста значимо мнението на Вашия обичан човек по отношение на това, какво и по какъв начин вършите. Даже и мнението му да се окаже неправилно, звездите Ви поучават въпреки всичко да се вслушате в него. Дори и в случай че единствено Ви накара да се замислите и още веднъж да прецените нещата...

Риби
Денят е обвързван със съществени фамилни проблеми, разрешаването на които ще отнеме много време. Грижите и суетата дразнат, само че пък резултатите се оказват изцяло почтени. Помнете, че тъкмо във Вашата глава през днешния ден ще се появят най-хубавите хрумвания, и че точно Вие сте в положение да дадете на индивида, изпаднал в сложна обстановка, фактически потребен съвет. Вероятността за нови запознанства е огромна, само че надали през този започващите връзки ще прераснат в нещо съществено. Вие ще се стремите единствено към прелестно другарство, без да желаете да се потопите в изобилието от усеща. Флиртувайте, само че не давайте каквито и да било обещания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР