Овен Ситуацията днес ще бъде много забъркана и затова трябва

...
Овен Ситуацията днес ще бъде много забъркана и затова трябва
Коментари Харесай

Овен: Днес ще се окажете между две враждуващи страни

Овен
Ситуацията през днешния ден ще бъде доста забъркана и по тази причина би трябвало да се подготвите. Вие ще се окажете сред две враждуващи страни, и имайки поради Вашата смелост, с която по този начин се славите, безспорно ще съумеете и да потушите спора. Възможно е, да се сблъскате с нечия злоба или засегнатост, и тогава би трябвало да помолите приятелите си за помощ, защото би било доста мъчно да се справите с това независимо. 
 
Телец
Ако мислите, че вчерашния ден е бил прелестен и опияняващ, то какво друго може да се каже за днешния! Звездите са Ви приготвили още по-приятни сърпрайзи Тъй като сте опиянени от любовта и сладката безмислица, елементарно може да разберете по какъв начин ще се чувствате, когато започнете да получавате това, което могат да Ви предложат звездите, започвайки от дарове и знаци на внимание. Проявете признателност и помислете, с какво може да зарадвате своя сътрудник в отговор.

Близнаци
Очевидно Вашият брачен партньор ще се прибере през днешния ден вкъщи изтощен и печален, Видимо има някакви неприятности в работата. Съветът на звездите е: не го притискайте и разпитвайте, тъй като нищо няма да постигнете.. Отложете разпита с користолюбие до на следващия ден. Звездите предлагат да го нахраните и да го сложите да спи. И да легнете до него...

Рак
Бъдете деликатни! Досадна неточност, позволена през днешния ден, може да Ви усложни живота за няколко седмици напред. Избягвайте риска, даже и да наподобява оневинен. Това,в частност, е изключително годно за комерсиалните предприятия. Не е желателно да купувате и продавате парцели, включително и старини предмети. Евентуална среща със остарели другари ще бъде доста приятна, а и на тях ще им харесат станалите с Вас промени. Някакви минали връзки може да се възобновят, само че с ново качество, и за всеобща наслада. Близък човек възнамерява да Ви каже добра вест...

Лъв
Днес Вашият обичан човек ще Ви задава въпроси, отговорът на които ще Ви се коства явен и разбиращ се от самосебе си. Само че не би трябвало да се дразните, или да се пробвате да го накарате, най-малко малко да намерения. Повече отговори ли са, по- малко засегнатост и разстроъства ще има.

Дева
Днес Вашият персонален живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето многообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята персонална ниша - дано да се резервира за дълго време.

Везни
Дори и да не Ви се желае, ще се наложи през този ден да оказвате знаци на внимание на Вашия обичан човек. Неразбираемото отвращение да извършите това, ще Ви пречи извънредно доста, само че Вие все-пак ще се окажете по-силни от него. Необходимо е, да преодолеете тази непредвидена преграда, тъй като другояче в следствие може да зародят разнообразни компликации

Скорпион
Ако през днешния ден се окаже, че се затруднявате да обясните на своя обичан човек нещо с думи, пробвайте се да извършите това с ария. Нека мелодията сътвори нужното въодушевление, а думите да добавят мислите и да създадат всичко по-съвършено и премислено. Може би по този начин ще му стане по-ясно?...

Стрелец
Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпрои, свързани с дълготрайно обмисляне. Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава голамо значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог
Денят е избран, с цел да загuбите нещо малко, само че доста значимо за Вас, а и за Вашия брачен партньор. Постарайте се, въпреки всичко, да не загубите венчалната си халка - счита се, че това не е най-хубавото предвещание. А и не е зле, да се поинтересувате за здравето на домашните си любимци- хамстери, папагалчета, рибки. Може и някой от тях, да не се усеща добре?

Водолей
Днес у Вас ще се появи предпочитание да измените привичния порядък на деяние и да го извършите по- завладяващ и необикновен. Старайте се да не се поддавате на нереалистични фантазии и проекти. Премисляйте по три пъти, преди да решите да предптиемете нещо. Днес общуването ще Ви буде забавно и прелестно. Може да се срещнете с родственици или да прекарате времето с децата. Може да си позволите къса екскурзия и пътуването ще Ви бъде забавно и прелестно.

Риби
Денят е обвързван със съществени фамилни проблеми, разрешаването на които ще отнеме много време. Грижите и суетата дразнат, само че пък резултатите се оказват изцяло почтени. Помнете, че тъкмо във Вашата глава през днешния ден ще се появят най-хубавите хрумвания, и че точно Вие сте в положение да дадете на индивида, изпаднал в сложна обстановка, фактически потребен съвет. Вероятността за нови запознанства е огромна, само че надали през този започващите връзки ще прераснат в нещо съществено. Вие ще се стремите единствено към прелестно другарство, без да желаете да се потопите в изобилието от усеща. Флиртувайте, само че не давайте каквито и да било обещания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР