Овен Символът на тази зодия е недвусмислен образ на животински

...
Овен Символът на тази зодия е недвусмислен образ на животински
Коментари Харесай

Какво означа всеки символ на зодиите?

Овен

Символът на тази зодия е категоричен облик на скотски рога, само че може и да се разчита като гърмеж, който се свързва с началото и сътворението.



Телец

На пръв взор признакът на зодия Телец наподобява на глава на бик, само че той приказва и за слънцето и луната. Основното схващане е, че знакът на Телец символизира сътворението и цикъла на живота.

Близнаци

Техният знак редставлява два полумесеца, които по едно и също време са дружно и разграничени и символизира материалното и духовното, хармонията и несъответствието. Той се преглежда и като врата към нови хрумвания, към друго светове и не инцидентно се счита, че Близнаците имат нюх към свръхестественото.

Рак

Символът на две рачешки щипки, които като че ли се ръкостискат, доста прилича и символна на Ин и Ян, където двата кръга се свързват още веднъж със Слънцето и Луната.

Лъв

Символът на зодия Лъв се счита, че идва от гръцката писмен знак Ламбда, с която стартира думата лъв на гръцки, несъмнено и зодията наподобява доста и на глава на лъв. Кръгът му е обликът на Слънцето, с което зодията е директно обвързвана.

Дева

Това е единствената женска зодия в зодиака, надлежно и знакът й символизира женското начало.

Везни

Везна, която също символизира и Слънцето и хоризонта, залеза и изгрева и непрестанното блуждаене на зодия Везни сред две крайности.

Скоприон
Кой е вашият парфюм съгласно ЗОДИЯТА
Овен Овните са дейни и живи, обичат да бъдат забелязвани и по тази причина подобаващи за тях са мощните и по-натрапчиви аромати. Ментата и цит...

Знакът на тази зодия недвусмислено навежда на мисълта за заплаха, при който пък стрелката приказва за целеустремеността на тази зодия, а също се свързва и с мъжкото начало и сексуалността.

Стрелец

Очевидно стрела, която е знак на напредъка, ясните хрумвания и цели, както и сочи нагоре, което пък приказва за това, че Стрелците мъчно мога да бъдат свалени на земята.

Козирог

Този знак символизира рогата на коза и опашката на нимфа, земното и морското, които са както естетика, по този начин и дисбаланс. 
Декември ще бъде изключително сложен за тези 6 зодии
Овен Макар и в персоналния живот да не се чакат разтърсвания за тях, в края на годината ги чака заплаха, която може и да е обвързвана със...



Водолей

Знакът на Водолеите ясно припомня за две талази, които са знак за тъждество, както и за прилива и отлива и постигането на съвършена естетика.

Риби

Знакът на зодия Риби символизира придвижването и кръговрата на живота, само че и края на един цикъл, както Риби са последната зодия от зодиака. Той приказва също и за двойнствената им природа на мечтатели и реалисти.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР