Овен Ще ви бъде трудно да сдържате емоциите и думите

...
Овен Ще ви бъде трудно да сдържате емоциите и думите
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20-24 август

Овен
Ще ви бъде мъчно да сдържате страстите и думите си. В резултат е допустимо да нараните възприятията на половинката си, изключително в случай че въпросът е на сензитивна тематика.
Телец
Комуникацията с половинката ви ще върви добре. Възможно е да проведете диалози, свързани с финанси и да решите дали е удачно да предприемете някакви вложения.
Близнаци
Ако желаете да обсъждате нещо значимо с колегата, направете го до вторник. След това връзката няма да върви елементарно. Всичко е поправимо, в случай че запазите положителния звук.
Рак
През тази седмица ще ви вълнуват въпроси, свързани с вашата връзка. Постарайте се да избягвате споровете и контролирайте желанието си да надделеете над колегата.
Лъв
Няма да липсват драми и за обвързаните представители на зодия Лъв. Ще откриете, че половинката ви е трансформирала своите гледни точки по доста общи за вас въпроси. Може би тя или той ще желае да разшири хоризонтите си в друга посока. Добрата връзка може да обясни всичко.
Дева
Избягвайте значимите диалози и рецензии към половинката ви. Тя ще изиска да отвърне на удара ви. Ако задачата ви е да нараните колегата, не забравяйте, че няма по какъв начин да върнете думите или дейностите си обратно.

Везни
Разговор с вашата половинка може бързо да се трансформира във война на думи. Нито вие, нито вашият сътрудник желаете да се откажете от контрола над обстановката. В същото време е повече от ясно, че би трябвало да намерите някакъв компромис.
Скорпион
Тази седмица сте прекомерно разсеяни, с цел да видите опциите в любовта, които ви се оферират. Напрежението на работното място ще ви накара да оставите на назад във времето заниманията, а също по този начин няма да позволите на колегата да ви утеши.
Стрелец
Мълчанието може да се окаже вашата мощна страна през тази седмица. За страдание, може да ви бъде мъчно да останете спокойни, изключително в случай че има нещо, което желаете да кажете на вашата половинка.
Козирог
Ако се постанова да кажете нещо значимо на половинката си, не забравяйте, че думите имат спомагателна мощ, която може да бъде позитивна или отблъскваща. В резултат обичаният човек може да се почувства по този начин, като че ли му поставяте ултиматуми.
Водолей
През тази седмица има късмет общественият ви живот да се разкрие за вас с нова мощ. Това ще стане преди сряда.. Ако имате потребност от съвет, обвързван с любовния ви живот, в този момент е моментът да го получите.
Риби
Въпреки суровата връзка, направете всичко допустимо бързо да разрешите споровете с половинката. Бъдете красиви и забележителни и се забавлявайте по-често отвън дома.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР