Овен Ще се чувствате вдъхновени и творчески настроени, което е

...
Овен Ще се чувствате вдъхновени и творчески настроени, което е
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15-16 август

Овен
Ще се чувствате въодушевени и креативен настроени, което е отлично, тъй като ще се радвате на поддръжката на обичания човек. Възползвайте се от позитивните трептения и запълнете времето си с оптимално занимания.
Телец
Телците, които са се отдали на градене на сериозна връзка или сполучлив брак, ще усетят, че е време да прибавят повече многообразие във връзката си. Нуждата от по-дълбоко свързване с душевността на половинката ще бъде водеща.
Близнаци
Хубави и много безгрижни дни се обрисуват за Близнаците. Дори да не ви се случи нищо огромно и изключително разтърсващо, спокойствието е най-големият подарък, който ще получите от почивните дни.
Рак
Уви, различията ще са всекидневие и за обвързаните представители на зодия Рак. Може би се пробвате да наложите свои убеждения по някакъв въпрос и не приемате непознатото мнение за меродавно.
Лъв
Тези, които се намират във връзка, ще са основатели на спорове с половинката поради кариерни разлики. Може би сте прекомерно упорит и желаете да постигнете невъзможни неща. Важно е да помислите за компромисни решения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР