Овен Ще получите най-голямо удовлетворение, ако поне за малко успеете

...
Овен Ще получите най-голямо удовлетворение, ако поне за малко успеете
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 март

Овен
Ще получите най-голямо задоволство, в случай че най-малко за малко съумеете да игнорирате външния свят. Идете на дълга разходка, или изключете телефона и се отпуснете на дивана с хубава книга, или си намерете някакво друго занятие, с което ще се справите без странично присъединяване. От време на време всеки заслужава малко усамотение. Не е наложително да полагате съответни съзнателни старания, с цел да генерирате съответни хрумвания, или да се ровите в своето подсъзнание. Вместо това просто позволете на всичко да съблюдава естествения си ход, и се наслаждавайте.

Телец
Днес всички Ваши мисли ще бъдат заети с трудостите в връзките. Това може да бъдат компликации в обичания човек или с колгите по работата, само че в сегашния миг можете да споделите малко неща с който и да било. Разбира се, тази обстановка Ви визира както никой различен, само че за в този момент е най-добре да запазите успокоение и да наблюдавате, по какъв начин ще се развива обстановката. Ще пристигна време и за дейни дейности, само че това ще е по-късно. Сега просто би трябвало да научите за това, което се явява движеща мощ в създалата се обстановка.

Близнаци
Не се опасявайте през днешния ден да сте непредсказуеми и истински. Това доста ще помогне за развиване на връзките с Вашия обичан човек в вярното направление. Това ще е потребно освен за Вас двамата, само че и за доста от хората, които са към вас, че дори може да се каже и всички.

Рак
През този ден ще бъдете обхванати от деликатност към Вашия обичан човек и в случай че не я споделите, има огромна възможност съвършен късмет да се спука и изчезне като сапунен мехур. Затова звездите не Ви поучават, да държите толкоз усеща в себе си. Най- добре е, да ги разкажете на света!

Лъв
Необходимостта да се трудите несъмнено няма да Ви достави наслада. А напълно ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече оня, който обичате и с който желаете да прекавате времето си, също няма нищо срещу да промени проектите си в интерес на малко сантиментално премеждие във Вашата компания.

Дева
Днес би трябвало да запознаете своя обичан човек с нещо доста значимо, с което в никакъв случай и никого до в този момент не сте запознавали. Това ще бъде доста виновна крачка, символизираща още по-голямото ви доближаване. Затова авансово помислете, до какъв брой сте подготвени за това.

Везни
Днес е за препоръчване да извършите на своята половинка ексцентричен подарък. Не просто цвете или кутия бонбони, а да вземем за пример една морска звезда. Или може би пътешестване до курорта на нейните фантазии... Или, в края на крайщата, нещо, направено от Вашите ръце... Помислете добре.

Скорпион
Няма никаква изгода от това, в случай че единствено говорите, а нищо не вършиме. Така че престанете единствено да разказвате, че бихте желали да видите себе си в ролята на артист, актьор или човек, заемещ висока служба във Вашата компания, а се заемейте за работа! Намерете място, на което бихте желали да се деянията. Не сте уверени, че в този момент е най-подходящото време? Какво пък - тогава изберете най-подходящия по Ваше мнение миг, и се зарадвайте, като видите по какъв начин добре се подрежда всичко. Не може да се каже, че огромен и самостоятелен човек като Вас, се нужжждае непрекъснато някой да го държи за ръката. Като независим човек сте си избрали път, и крачейки по него се усещате задоволително удобно.

Стрелец
Оказва се, че времето, което сте прекарали с Вашия обичан човек по настрана, не е било на вятъра нито за Вас, нито за него. Днес с удивление ще откриете, че и двамата много сте се изменили, и даже вашите връзки напълно не са такива, каквито са били по-рано. По-добри ли са, или са по-лоши?

Козирог
Неочаквано уведомление ще Ви накара да се откажете от своите проекти. Старайте се да проявявате мъдрост и устойчивост, като се доверявате на интуицията си, и не се опасявайте, да отстоявате своите ползи. Вашият бизнес-нюх ще бъде оценен по достолепие. Очаквайте предложение да се заемете с нова работа или с непредвиден план. Днес ще съумеете да решите значими фамилни въпроси, както и да създадете удобни условия за по-нататъшно развиване на връзките, играещи значима роля в живота Ви. Погрижете се, в дома Ви да е прелестно и уютно. Дреболиите, нарушаващи битовата Ви естетика, могат мощно да Ви дразнат.

Водолей
Днес ще Ви се стори, че Вашия обичан човек най-накрая е схванал, какво желаете от него, а също и от живота. Само че това може да се окаже имамчиво усещане. Звездите предлагат да не се отпускате, а за всеки случай да обясните нещата още един път - постепенно и разбираемо. Това ще бъде нещо като надзорен изстрел.

Риби
Изгубили сте доста време, с цел да вземете някакво съществено решение, или да определите своята философска позиция.. И в случай че през днешния ден някой сложи Вашата позиция под подозрение, не би трябвало да се съмнявате в нея. Въобще не сте задължени, да изслушвате това. Другите хора прокарват своите лични ползи и не схващат, към какво се стремите Вие. Може да опитате да им го обясните, само че е прекомерно евентуално единствено да си загубите времето. Те са твърдо уверени в своята справедливост също като Вас, и по тази причина надали ще съумеете да стигнете до компромис. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР