Овен Съветът на ваш познат може да бъде от решаващо

...
Овен Съветът на ваш познат може да бъде от решаващо
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 19 юли

Овен

Съветът на ваш прочут може да бъде от решаващо значение за вас. Нямате изключително положително мнение за индивида, само че този път има за какво да обърнете внимание на мнението му.
Телец
Днес ще получите изкушаващо служебно предложение. То обаче може да ви коства отвод от отмора и прекомерно доста стрес. Помислете добре преди да приемете.
Близнаци
Днес не се хвърляйте незабавно в предложение за съдействие. Идеята може да ви се коства добра, само че задачата по никакъв начин не е ясна за в този момент.
Рак
Днес бъдете по-критични към себе си. Напълно способни сте да приемете всички служебни предложения, които ви се оферират. Мнозина ви завиждат.
Лъв
Денят е подобаващ за всевъзможен тип спекулации. Лесно ще може да убедите близките в невинността си, както и за това да ви се гласоподава доверие.
Дева
Бъдете почтени със себе си и поемете по пътя, който на вас ви харесва. Достатъчно угаждахте на другите, в този момент е вашето време.
Везни
Днес не се преуморявайте. Грижата за здравето е най-важното нещо и не го подценявайте поради служебни отговорности.
Скорпион
Днес не се оставяйте на завистта. Това, което имат другите постоянно ни се вижда повече, само че истината е, че не дооценяваме притежаваното от нас.
Стрелец
През този ден бъдете деликатни при боравене с остри предмети и ножове. Освен това се въздържайте се от процедури, свързани с донорство и кръвопреливане.
Козирог
Това е ден, в който ще усетите неистова жадност за смяна. Докато не сте се отказали направете първите стъпки уверено.
Водолей
Днес може да си позволите повече неща при извършване на покупки. За да сте сигурни, че сте уцелили вярната покупка, заложете на зеления цвят в по-светлите му оттенъци.
Риби
Днес е добър ден за разлъка с нездравословните привички. Оправдания има доста, в този момент ще имате сили да откриете същинската причина за смяната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР