Овен Романтиката ще се окаже далечен блян през тази седмица.

...
Овен Романтиката ще се окаже далечен блян през тази седмица.
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за 1-5 юни

Овен
Романтиката ще се окаже отдалечен идеал през тази седмица. Вероятно някой от двама ви минава през сложен интервал и това оказва отрицателно въздействие на връзката ви.
Телец
Има действителен късмет да задълбочите връзката си в прочувствено отношение. Може би тъкмо това ще ви даде спокойствието, което все не можете да намерите.
Близнаци
Имате терзания сътрудникът да не ви подценява. Чувствате се самотни и сте на ръба от прочувствено разграничаване. Време е да помислите за измененията, които желаете да извършите.
Рак
През тази седмица е значимо да останете спокойни и невъзмутими. Не прибързвайте с вземането на решения и не отлагайте диалозите с обичания човек. Ако запазите положителния звук, седмицата дава обещание да бъде плодотворна в това отношение.
Лъв
За вас се обрисува седмица на равносметка. Помислете дали се чувствате комфортно в ситуацията, в което се намирате, дали получавате това, което постоянно сте желали от една връзка, или е време да продължите напред.
Дева
Ако последно време сте усещали застой в любовта, това ще стартира да се трансформира. Няма да има никакви разтърсващи страсти, само че няма да има и " облаци " на любовния фронт.

Везни
Още при започване на седмицата ще възникне обстановка, която ще ви накара да се пандизите към половинката си. Може би той няма да поддържа ваше решение и ще се почувствате несигурни.
Скорпион
Жаждата ви да предизвиквате себе си, да изпитвате нови страсти и да се впускати в завършения може да се окаже много рискова, изключително в случай че сте във връзка. Не е изключено да се заплетете в непредвидени любовни сюжети.
Стрелец
Стрелците са заседнали в прочувствен капан, от който нямат визия по какъв начин да се измъкнат и несъмнено имат потребност от непозната помощ. Не се срамувайте да поискате съвет или поддръжка от вашите близки.
Козирог
Възможно е да се появи деликатна обстановка във вашия любовен живот, с която ще би трябвало да се справите. Не забравяйте, че най-големите кавги се раждат от дребни недостатъци.
Водолей
През първата седмица на юни ще се радвате на сериозна поддръжка от страна на колегата, изключително в случай че имате финансови усложнения или потребност от съвет, обвързван с финансов въпрос.
Риби
Рибите ще изпитват непреодолимо предпочитание да тестват нови неща, като че ли с цел да основат още ярки мемоари от изтичащите дни на годината. Ярко червило, ново заведение или ексцентрична секс поза – представителите на зодията ще търсят многообразие на всички фронтове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР