Овен Решили сте да смените подхода си към определен човек,

...
Овен Решили сте да смените подхода си към определен човек,
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 30 АВГУСТ

Овен

Решили сте да промените метода си към избран човек, с вярата това да ви приближи до мечтаната развръзка, също така не се колебайте да се извините и да извършите нещо особено, в случай че това е нужно.



Телец

Ако нямате задоволително сили за някаква задача, оставете я за различен ден. Лесно може да се изпокарате на работното място.

Близнаци

Ярката делова изява и изразителният веществен триумф са присъщи белези за изявата Ви през събота. Прекъснете нездравословни за вас контакти, бъдете изборни във връзките и не взимайте прибързани решения. 

Рак

Не падайте на равнището на хора, които употребяват операции, с цел да привлекат вниманието върху себе си. Отнесете се отговорно към себе си. 

Лъв

Ще извлечете изгоди от конкуренцията на работното място. Вероятни са изневери. Бъдете търпеливи в общуването си, непотребните страсти лишават от опциите ви за изява. 

Дева

Понеделник ще е много ангажиращ и динамичен ден за мнозина от представителите на зодия Деви. Разсеяни сте.

Везни

Не провеждайте и не участвайте интензивно в събрания. Да изглеждате добре, това постоянно е от голяма важност.

Скорпион
 Това са най-скучните мъже от зодиака Това са най-скучните мъже от зодиака
Няма какво да си кривим душата - има хора с които времето отлита бързо и незабелязано и постоянно с тях се случва нещо ново, а има и такива, с...

Не бъдете лекомислени, въпреки че възприятието за комизъм ще ви е от голяма изгода в светлината на протичащите събития. Водете договаряния на четири очи.

Стрелец

Днес девизът на деня е да се прави всичко деликатно, да не се правят неточности и всичко да се прави навреме.

Козирог

Днес ще е много ангажиращ и динамичен ден за мнозина от представителите на зодия Козирози. Нужна е трезва оценка на действителността.
 Кои са най-манипулиращите зодии? Кои са най-манипулиращите зодии?
Ще се изненадате за умелите манипулатори какъв брой е елементарно да ви водят за носа и да ръководят решенията и дейностите ви без даже да се усе...



Водолей

Сънищата, които са ви се присънили тази нощ, най-вероятно няма да ви подвеждат. Дайте желания на всичко това, което желаете за себе си, съобразявайте се със личните си стремежи.

Риби

Ако сте подвластни от различен човек и го държите виновен за финансовите си грижи, мъчно ще излезете от обстановката.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР