Овен Разговорите с половинката ще придобият нов смисъл, ще станат

...
Овен Разговорите с половинката ще придобият нов смисъл, ще станат
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за 3-7 август

Овен
Разговорите с половинката ще придобият нов смисъл, ще станат по-дълбоки и ще съдържат скрити послания. Макар от време на време да се чувствате като че ли би трябвало да разгадаете гатанка, ще постигнете изясненост в доста връзки.
Телец
Ще имате крещяща потребност от оживление на обществения ви живот. Споделяйте възприятията си и няма да съжалявате. Ако се намирате във връзка ви чакат хубави моменти, в случай че търсите нова обич, отворете сърцето си.
Близнаци
Ще се чувствате комплицирани през новата седмица. Не знаете какво да предприемете, с цел да угодите на половинката. Сякаш всичките ви старания остават незабелязани. Не взимайте крайни решения, а изчакайте интервалът да премине.
Рак
Тези от вас, които са самотни в любовта, след петък ги чакат положителни сантиментални вероятности. Възможно е да срещнете някоя привлекателна персона. Веднага ще усетите магнетизма, а възприятието ще е взаимно.
Лъв
Комуникацията сред вас и обичания човек ще бъде в действителност взривоопасна и наситена с доста скрити послания и пристрастеност. Имате потребност от време уединено, с цел да се отдадете на тези страсти.
Дева
Последните дни може да не са били съвършени на любовния фронт, само че новата седмица ще ви се реваншира. Ще изясните доста неща и ще постигнете съгласие.
ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР