Овен Просто оставете нещата на собствения им ход. Още един

...
Овен Просто оставете нещата на собствения им ход. Още един
Коментари Харесай

На 3 зодии им потръгва, чакат ги финанси и сполука

Овен

Просто оставете нещата на личния им ход. Още един по-напрегнат ден, който не е подобаващ за основаване на нови контакти, за водене на договаряния и за подписване на покупко-продажби. Едва ли ще срещнете усложнения, поради професионалната ви подготовка и богата просвета. Не е изключено да получите забавни предложения за обща работа или бизнес. Проблемни обстановки има, а за отстраняването им разполагате с един метод – мъжество и дейна битка.

Телец

За да достигнете до реализиране на желанията си, следва да избягвате споровете, които през днешния ден са нездравословни. Може да се изявявате в професионален проект и да блеснете с позитивните си качества. Днес сте с изменчиво въодушевление. Не се поддавайте на желанието си да продължите да работите. Бъдете непрекъснати и не се отхвърляйте.

Близнаци

Мислите ви са заети със отговорностите ви отвън работното място, които не са маловажни. Не се колебайте за нищо, в случай че днешният ден се развие по този метод. Денят ще е добър за покупки. Всичко стартирано следобяд ви носи триумфи и финансова непоклатимост. Посветете се на реализиране на желанията си и не губете време за странични неща.

Рак

Звездите ви подготвят към дейни дейности. Периодът е обвързван с галактическата сила. Ако се изкушите да продължите лудо напред, може да се преуморите и в последна сметка да се окажете жертва на личните си упоритости. Не затваряйте очите си пред нищо, колкото и болежка да ви предизвиква това. Досадни отговорности може да ви скапват настроението. Може да се каже, че на следващия ден ще сте много забързани и вниманието ви ще бъде ангажирано с доста неща едновременно.

Лъв

Звездите ви предсказват непредвиден подарък или прелестно уведомление. Събитията ще се случват и присъединяване ви в тях ще ви носи известност, стига да не изневерите на личното си виждане за нещата. В персонален проект ви чака удача. Разумно и търпеливо ще работите, заобикаляйки недоразуменията и насочвайки събитията в своя изгода. Промяната ще ви приветства с новостите си.

Дева

Днежният ден е подобаващ за осъществяване на рутинните ви задължения и на ежедневната работа. Ако очаквате да получите някакви спомагателни финансови приходи, то най-вероятно няма да ги дочакате, ще се забавят. Успехите в материално отношение са с вас, в случай че сте деликатни. Днес би трябвало да сте деликатни в изрече си!Вероятно мнозина от зодията ще се оправят със служебни проблеми. Изпълнявайте отговорностите си усърдно и задълбочено.

Везни

Новите хрумвания и дейности за възстановяване на материалното ви състояние няма да ви донесат предстоящите резултати. Не предизвиквайте нежелателни обрати. Късметът ще ви се усмихне, в случай че съумеете да се освободите от ненужните паники и деянията по-голяма убеденост в себе си. Жените от зодията ги чака приятна сантиментална среща, не е изключено пораждане на нова връзка или възобновяване на остарели връзки отвън фамилията. Наблюдавайте, анализирайте си се постарайте да си изградите обективно мнение за протичащото се.

Скорпион

Висшестоящ човек ще помогне за реализацията на мечтана от вас цел. Тук напъните ви за реализиране на задачите ще бъдат парирани от страна на ваши сътрудници. Не си правете дълготрайни проекти, тъй като доста от нещата през днешния ден ще ви се виждат в изкривена светлина. Най-добре ще е, в случай че в неделя отделите повече време за осъществяване на професионалните си задължения и по едно и също време с това се погрижите за хората в дома си, да им обърнете внимание. Ще ви занимават личните ви мисли и по-задълбочено ще търсите решението на казуса, който стои пред вас.

Стрелец

Днес ще сте настроени много сговорчиво и това несъмнено ще изненада всички към вас. С каквото и да се занимавате, колкото по-неподправено и креативен се изразявате, толкоз по-добре. Хубаво е да овладеете неразбирателството и да въдворите спокойния звук. Стрелците ще се сблъскат с известни компликации, чието превъзмогване не би представлявало проблем за дейните и решителните от зодията. Ще се наложи да организирате някакво общо мероприятие и да поддържате връзка интензивно с всички останали участници.

Козирог

По стичане на събитията ще покажете скритите си гении, изключително в случай че са свързани с някакво изкуство. Ще се радвате на внимание и поддръжка от човек, който не за пръв път демонстрира загрижеността си към вас. Има какво да ви зарадва. Отложете срещите си, с цел да се справите със отговорностите си. Като въодушевление се делите на две релефно очертаващи се групи.

Водолей

Не си губете времето с действия, към които нямате директно отношение. Един от сериозните дни в месеца, в който наклонността към разногласия, кавги и неразбории доближава връхната си точка. Ден със мощна сила, изпълен с разнообразни благоприятни условия за развиване за вас. Днес ще се стараете да сте постоянни и гладко ще се носите по течението.

Риби

Днешният ден ще е доста удобен за вас в веществен проект – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете преференциален контракт. Ако ви насочат някакво предложение,то по всяка възможност ще бъде преференциално за вас. Съобразете се с събитията и не действайте преждевременно. Ще се наложи да извършите някои персонални сметки, само че пък, в случай че отделите време, няма да съжалявате.

Източник znacite.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР