ОВЕН При възможност ограничете кръга от хора, с които ще

...
ОВЕН При възможност ограничете кръга от хора, с които ще
Коментари Харесай

Бъдете оптимисти! Вижте своя хороскоп за днес, 21-и март

ОВЕН

При опция ограничете кръга от хора, с които ще поддържате връзка през днешния ден. Дори и общуването с обичания човек снижете до най-малко, защото ще имате различия по въпрос, чието позволение зависи от вас, а вие го отлагате по необясними аргументи. После ще се наложи да се борите с последствията на бурното му неодобрение.

ТЕЛЕЦ

Днес в хода на събитията ше станат непредвидени промени, които не може да не ви обиден. Налице са нови грижи и задължения, само че не всички ще са приятни за вас. Любимият човек в събота ще откаже да показа някаква загадка, защото не е сигурен в дискретността ви или ще реши, че това не ви визира.

БЛИЗНАЦИ

Някои от Близнаци ще бъдат доста раними на тематика персонален живот и нападките в тази посока ще затормози общуването с тях. Оказвате всякаква морална поддръжка на непосредствен човек, който ви е потърсил помощ. Някои от зодията ще пътуват с другари в планината.

РАК

Това е един от тези дни, когато може да си позволите на практика всичко. Вашият персонален престиж надали ще бъде подложен под подозрение. Обещават да бъдат сполучливи контактите с хора от вашия професионален кръг и с политици. Възможни са щастливи събития, свързани с децата или фамилията, а може и с любовния живот.

ЛЪВ

Днес ще имате неповторимия късмет да се почувствате зрели и мощни персони, макар че от време на време визията ви за себе си е радикално противоположна на този облик. Половинката ви ще бъде прелестно сюрпризирана от показалите се нови качества. Постарайте се да не ги загубите с течение на времето.

ДЕВА

Днес вашият обичан човек ще ви бъде още по-скъп, необходим и непосредствен. Ще ви изненада с подарък или ненадейно предложение и вие ще останете очаровани и ще му засвидетелствате любовта си. За други са налице неприятни служебни задания, абстрахирайте се от всичко и си спестете неразбориите и затрудненията.

ВЕЗНИ

Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата сами да се позволяват. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките, бъдете откровени.

СКОРПИОН

Днес у вас ще се разсъни стремежът към нещо екстремално и дейностите ви ще бъдат много дейни. Бъдете подготвени за това, че ще ви се наложи да давате подробни пояснения за дейностите си, отстоявайте позициите си и дипломатично, само че настоятелно търсете правата си. Може да срещнете недоумение по някои служебни въпроси.

СТРЕЛЕЦ

Денят не е неприятен за работа. Ще съумеете да се концентрирайте и тъкмо по тази причина ще постигнете такива резултати, на които недоброжелателите напряко ще ви завидят. Постиженията ви ще внушават почитание. Очаквайте повишение в служба или увеличение на заплатата. Близките ви утвърждават всяка ваша самодейност и ви поддържат.

КОЗИРОГ

Това е ден, в който може да приключите изостанали задания, повода за което е ваша. Решенията и концепциите ви са хубави и няма да срещнете опозиция от сътрудници, ще получите тяхното единодушие и утвърждение. Други ще преодолеят различията със съдружниците си по отношение на бъдещото развиване на общия им бизнес и това е вярната посока. На някои от вас им следва сключването на брак.

ВОДОЛЕЙ

В събота е целесъобразно Водолеите да не разискват персоналния си живот с приятелите. Пазете персоналното си пространство и независимост. Ще преодолеете различията от последните дни с по-възрастни родственици или остарели другари единствено в случай че извършите компромис и отстъпите на желанията им. Делови сътрудници образуват нов съюз, който ще е от изгода за вас. Добрите бизнес инициативи ще бъдат подкрепени и ще получите помощта, от която се нуждаете за сполучливо справяне със отговорностите.

РИБИ

Откажете се от опитите в събота. Вървете по правия път и пазете верността си към традициите и следвайте положителния образец. Ако деликатно наблюдавате заобикалящите и анализирате позволените от тях неточности, ще си дадете сметка какво не би трябвало да вършиме, само че какво би трябвало да предприемете, с цел да постигнете задачата си. Някои от вас чакат посетители в дома си, които ще подобрят настроението ви. Ако имате някакво занимание и се заемете с него, ще си отпочинете пълноценно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР