Овен През този ден ще се чувствате доста уморени, така

...
Овен През този ден ще се чувствате доста уморени, така
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник

Овен
През този ден ще се чувствате много изтощени, по този начин не е за предлага да си уреждате срещи. Очакванията на обичания Ви човек няма да се оправдаят. Само че, в полза на истината, доводи от вида:Боли ме главата ”, няма да са Ви доста от изгода...

Телец
Днес ще Ви е много мъчно да запазите успокоение – този ден е обвързван с внезапно нарастване на количеството на раздразняващите фактори. И работата е освен в неподходящите условия, само че и в хората, на които, наподобява, доставя наслаждение да Ви нервират. Старайте се, да не влизате в разногласия със странични хора, както и да не се обиждате на околните си – това е единственият метод да избегнете нервното претоварване и напрежението. Ако позволите да Ви предизвикат, целият ден ще пропадне: прекарванията и неприятните размисли няма да Ви разрешат да се концентрирайте на нещо потребно.

Близнаци
Не се опасявайте през днешния ден да сте непредсказуеми и истински. Това доста ще помогне за развиване на връзките с Вашия обичан човек в вярното направление. Това ще е потребно освен за Вас двамата, само че и за доста от хората, които са към вас, че дори може да се каже и всички.

Рак
Голяма е вероятността през този ден, да се скарате с Вашия обичан човек за нелепости, и то - да се скарате много съществено. Нека това не Ви разстройва: сходни случаи са предопределени, с цел да може „ да се изпуска парата ”, а и да се смъква натрупалото се напрежение.

Лъв
Това е един прекрасен в доста връзки ден. Ще съумеете освен да решите натрупалите се проблеми, само че и да си поставите нови цели, постигането на които ще се окаже много увлекателна работа.Може в един миг да страдате от незадоволителна поддръжка от страна на своите близки, само че, въпреки и с малко повече натоварване, отново ще се справите, а независимите дейности ще се окажат извънредно ефикасни. Възможни са различия с по-възрастни родственици, само че в последна сметка и там ще съумеете да постигнете компромисни решения. Не е желателно да обсъждате финансови въпроси, тъй като точно те ще провокират съществени разногласия.

Дева
Днес ще се наложи да носите отговорност освен за Вашия обичан човек, само че и за още някой, който по несъобразителност, ненадейно или предумишлено се е влюбил във Вас. Няма да е лека задача да го убедите, че любовта му напълно не Ви е нужна! Само че ще се наложи...

Везни
Днес в връзките с обичания Ви човек ще се случи нещо неразбираемо, необяснимо и необичайно, което никаква логичност - нито мъжка, нито женска, няма да може да разбере. Затова ще се наложи да действате като на сляпо и да намерите излаз от обстановката опипом, или... по миризмата.

Скорпион
Може да се почувствате малко подтиснати и неудовлетворени, само че по този начин е през тази седмица, в случай че можем да се освободим от пристрастеностите си. Не помрачавайте настроението си, поради инцидентно дочути приказки, доверете се на личната си преценка.

Стрелец
Ако някой знак е прочут със устрема си към всичко ново, това е Вашия. Во в този миг, без значение дали вярвате или не, Вселената упорства, да опитате нещо ново в паричните работи. Ако си попомисляте да заработите някакви пари в допълнение, убедете се, че това занятие би Ви било забавно.При Вас ще се получи, като се имат поради поддръжката на невероятното количество астрологически въздействия.. Просто подайте знак на висшите сили, когато почувствате, че сте подготвени.

Козирог
Не е зле да сдържате своята непотребна самонадеяност! Бъдете по- деликатни в дейностите и изявленията си. Когато минавате около магазините, бъдете по- сдържани, тъй като там има прекомерно доста съблазни..Днес и най- върлите самотници ще са подготвени да се насочат в търсене на любовни завършения. Ако имате непрекъснат сътрудник и трайна връзка, внимавайте, да не би инцидентно лумнала пристрастеност да Ви скапе трайните връзки. Ако имате опция, излезте най-малко за малко измежду природата.

Водолей
Денят ще се подрежда не доста удобно. Затова ще попаднете в обстановка, която ще Ви принуди да извършите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно персонално за Вас - личните правила или ползите на доста непосредствен човек. Самата обстановка ще Ви работи угнетяващо, като в същото време ще чувствате, че Ви подтикват точно към това решение, което наподобява минимум привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат опция да „ разпуснете ” и ще способства пробуждането на интуицията.

Риби
Има висшестояща фигура, която провокира у Вас злост? Днес няма да се наложи, да се срещате с този човек. Той може и по-нататък да Ви работи на нервите, само че това ще стане единствено при положение, че му позволите. А не му позволявайте! Вземете си почивен ден и се насладете на компанията на хората, които обичате, а по-късно се върнете на работа с радикално променено отношение. Щом на другите това е по силите, значи и Вие можете. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР