Овен През този ден половинката ви ще очаква повече от

...
Овен През този ден половинката ви ще очаква повече от
Коментари Харесай

Неочакван подарък за 4 зодии, останалите печелят през 2018-а



Овен

През този ден половинката ви ще чака повече от вас. Това ще е изцяло разбираемо, в случай че през последните дни на него или нея се е паднала по-голямата част от домакинската работа. Ще би трябвало да се реванширате.

Телец

Събитията от днешния ден може да ви накарат да измененията мнението си. Затова през първата част от деня не изказвайте прекомерно извънредно мнение.

Близнаци

Това е ден, в който може да ви се случи благополучие в любовта, изключително в случай че се независим и сърцето ви е свободно. Оглеждайте се деликатно.

Рак

През този ден, а и освен, не споделяйте проблемите, които съществуват сред вас и обичания ви човек. В един миг информацията, която дадете може да се обърне против вас.

Лъв

През този ден може да предизвикате ревността на половинката ви. Не прекалявайте с предизвикателното държане. На самите вас също не би било прелестно.

Дева

Денят е подобаващ за самопризнания в обич, нови усеща, прочувствени открития. Не се опасявайте да бъдете себе си.

Везни

През този ден половинката ви може да прояви нараснала сензитивност, празниците ни разчувстват – няма по какъв начин. Проявете самообладание и схващане.

Скорпион

Всичко, което се случи през днешния ден, ще е за положително. Кризите във връзките не са нещо непоправимо – в противен случай, постоянно даже водят до позитивна смяна във взаимоотношенията.

Стрелец

Днес може да получите подарък, който не ви харесва. Опитайте се да не ви проличи и никога не изказвайте мнението си. Важното е, че е направено изпитание да ви се избере нещо.

Козирог

През този ден половинката ви ще е в много палаво въодушевление. Не бързайте да се възмущавате. Някои от концепциите може да ви заинтригуват съществено.

Водолей

Опитайте се да избягате от определенията и рамките. Това, което се случва с вас е неповторимо и няма потребност да му се поставя етикет. Изживейте страстта си такава, каквато е.

Риби

Самочувствието ви през днешния ден може да ви подведе. Не се захласвайте по преходни триумфи. Най-важното достижение са качествените връзки с качествените хора.

тагове хороскоп зодия подарък
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР