Овен През този ден партньора или началника може да са

...
Овен През този ден партньора или началника може да са
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 28 АВГУСТ

Овен

През този ден колегата или началника може да са в неприятно въодушевление, заради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за шерване на нови оферти, да се изявявате пред необятна публика, или да се отчитате пред началника си.

Телец

Денят не е най-хубав за изясняване на връзките. Така или другояче нищо няма да изясните.



Близнаци

Днес ще Ви се даде опция, да полирате малко своя публичен имидж. Това, несъмнено, ще стане, в случай че сте подготвени да се окажете в центъра на събитията. Готови ли сте за такова затопляне?

Рак

Днес обкръжаващите ще Ви натрапват своите хрумвания и мисли. Ще се наложи да действате по непознат сюжет и няма да се замисляте изключително за смисъла на ставащото.

Лъв

Не би трябвало да раздробявате един огромен и ярък спомен за отминала обич или за вчерашния ден, на доста, доста дребни. Така може единствено да се стигне до амортизация.

Дева

Ако действате уверено и бързо, може освен да постигнете триумфи, а и да оставите съперниците си доста обратно, спасявайки се по този начин от заплахата да Ви дишат във врата.

Везни

Днес на Вашия обичан човек ще му се коства, че по всякакъв начин се стараете да го обидите, унизите и да го извършите за посмешище пред близките. Всъщност това естествено напълно няма да бъде по този начин и ще се наложи да му го потвърждавате.

Скорпион
 Кои са най-токсичните зодиакални знаци измежду мъжете? Кои са най-токсичните зодиакални знаци измежду мъжете?
Има хора, които без значение какъв брой интензивно настояват, че са ваши другари, също по този начин могат да бъдат и безпределно манипулативни и нездравословни. И в...

В паниката дребните елементи витаят над Вас и малко сте изостанали в опита си да ги наблюдавате. Няма защо да се вълнувате. Ако се захванете за работа и си разработите някакъв учредителен проект, безусловно ще съумеете!

Стрелец

Вашата работа до толкоз Ви е превзела, че като че ли за съществуването на персонален живот дори сте и не запомнили. Постарайте се по някакъв метод да пресечете това безсрамие.

Козирог

През днешния ден може да Ви хрумне, да започнете да се оплаквате от отмалялост. Напълно евентуално е, деликатно да Ви изслушат, да си придадат съчувстващ тип и незабавно да Ви помолят, да се заемете с това.
 Най-коравосърдечните зодии - пазете се от тях! Най-коравосърдечните зодии - пазете се от тях!
Има хора които претърпяват тежките случки в живота много по-леко и умерено от останалите. Има и такива, които по този начин излизат от тези ситу...



Водолей

Нужна е доста храброст, с цел да се срещнете лице в лице с неща. Които Ви тормозят или плашат, а тъкмо това ще се наложи да извършите през днешния ден. Помислете си, какви обстановки нормално избягвате и се пробвайте да се почувствате уверени, че ще съумеете да се справите с тях.

Риби

Голямо ще бъде желанието през днешния ден на Вашия обичан човек, да Ви показа някаква доста значима за него вест или загадка. Само че на Вас няма да Ви се стори толкоз значима, значима или зашеметяваща.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР