Овен През този ден партньора или началника може да са

...
Овен През този ден партньора или началника може да са
Коментари Харесай

Хороскоп за 25 юни

Овен
През този ден колегата или началника може да са в неприятно въодушевление, заради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за шерване на нови оферти, да се изявявате пред необятна публика, или да се отчитате пред началника си. Не се предлага бракосъчетание, изясняване на връзките с родителите, да сключвате публични споразумения (особено дългосрочни), както и да водите договаряния с адвокати, юристи, купувачи и застрахователни сътрудници. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно правилно.

Телец
Недейте да се изненадвате прекалено, в случай че през днешния ден Вашите лекомислена и зряла страни влязат в сериозна битка. Ако можете, вземете страната, която биха предпочели по-възрастните хора. Не звучи доста радостно, само че в последна сметка като се държите по подобен метод, ще си спечелите много повече другари. Възможно е да Ви се стори, че детинското ще притегли доста повече мечтаното внимание към Вас, само че в дадения миг хората не се нуждаят от велможа шут. Трябва им човек който да им помогне, а не да ги отклони от правилния път.

Близнаци
Ако не Ви е мъчно да бъдете положителни, не вършете недомислени неща с парите, с които разполагате. Постарайте се да контролирате своите усеща и не поставяйте под ударите на горещата си ръка тези, които инцидентно Ви попаднат. И не забравяйте, че храната се трансформира в тлъстини, в случай че е без мярка. Затова сутринта хапнете малко. Отделете повече внимание на фамилията си и домашната работа, само че в случай че сте изтощени, не се захващайте с нищо съществено.

Рак
Днешният ден ще изисква от Вас взимане на ексцентрични решения и потребление на непредвидени маньоври на фамилния фронт. Например, пробвайте с всички за всичко да се съгласявате. Те напряко ще останат учудени!

Лъв
Стремежът на Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде, да Ви приобщи към международната просвета. Възможно е да Ви заведе на кино или на някаква театрална режисура. Или пък ще Ви даде забавна книга. А може да реши, че би трябвало да отидете не мач? Едва ли е най- положителната концепция да гледате по какъв начин 22-ма странни индивида се блъскат зад една топка!... Вариантите са извънредно доста.

Дева
Препоръката на звездите през този ден са, да не говорите доста за това, по какъв начин Ви е безценен и какъв брой доста го обичате. По-добре докажете това на дело или най-малко с погледи, докосвания и обятия. Заедно те значат доста повече от всички буйни думи.

Везни
Днешният ден ще запомните за дълго, само че аргументите за това ще бъдат много приятни. Още от сутринта, веднага като се разсъните, ще сте настроени за романтика и буйстване на пристрастености. Не очаквайте прекомерно доста от своите другари, с изключение на от най-близкия, с който постоянно сте неразделни.

Скорпион
Чувствата Ви са подготвени да излязат на показ. Възможно е обкръжаващите Ви да си помислят, че сте доста непостоянни и непредсказуеми. Обикновено сте живо олицетворение на преданността и обичате постоянството във всичко. Но в този момент по някаква причина не можете да се накарате да извършите въпреки и едно нещо по този начин, както сте го правили през вчерашния ден или през всички минали месеци до в този момент. Не се плашете! Възможно е да е пристигнало време нещо да се промени, а Вселената към този момент е съставила проект, по какъв начин да Ви помогне.

Стрелец
Днес е подобаващ ден за романтика и благополучие в връзките със своя обичан човек. Сами по себе си те няма да настъпят, само че Вие може да ги създадете сами много бързо и елементарно. Трябва единствено да поискате и да положите най-малко старания....

Козирог
Всички несъгласия през това денонощие последователно ще се смекчат. Днес ще имате много спомагателни благоприятни условия, а това ще Ви помогне, да гледате бъдещето си с оптимизъм. Може да имате поддръжка на хора, които са надалеч, преписка по електронната поща или от някакъв информативен канал. Помнете, че това са единствено шансове, които бихте могли ловко да употребявате.

Водолей
Днес ще влезете в безцелна дискусия с Вашия обичан човек, който, по общото мнение, няма да можете да оборите, колкото и да Ви се желае това. Просто ще ви се желае да жонглирате сдумите и да си ги трансферирате като топка. А и значимото е не успеха в разногласието, а самото присъединяване!

Риби
Благоприятен ден за търсене на съдружници и помощници, за водене на договаряния и за сключване на контракти за съдействие. Много сте прозорливи и по тази причина вършиме рационални и действителни проекти, които няма да е мъчно да реализирате в живота. Много прекрасен ден за договаряния с авторитетни хора, евентуални вложители и представители на органите на властта. Възможни са срещи с отдавнашни познати и с хора, за които сте съумели да се затъжите. Ще Ви зарадва известие, получено от друго обитаемо място. Възможно е малко само че прелестно пътешестване. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР