Овен През този ден партньора или началника може да са

...
Овен През този ден партньора или началника може да са
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

Овен
През този ден колегата или началника може да са в неприятно въодушевление, заради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за шерване на нови оферти, да се изявявате пред необятна публика, или да се отчитате пред началника си. Не се предлага бракосъчетание, изясняване на връзките с родителите, да сключвате публични споразумения (особено дългосрочни), както и да водите договаряния с адвокати, юристи, купувачи и застрахователни сътрудници. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно правилно.

Телец
Благоприятен ден за занимания, изискващи освен познания и опит, само че и фикция. Ще имате опция да се изявите, да блеснете с неизявения до в този момент разсъдък и изключителни гении. Наистина, към Вас ще има освен фенове, само че и завистници - недоброжелатели, и то - настроени много уверено. Така че при контактите би трябвало да бъдете доста деликатни. Ако желаете промени в персоналния си живот, не очаквайте благосклонност от природата и дарове от ориста, а действайте независимо. Звездите постоянно насърчават оня, който е подготвен да прояви самодейност.

Близнаци
Ако всички Ваши мисли са ангажирани от мисълта, по какъв начин то-весело да се развличате, белким звездите могат да застанат на Вашия път? Ако някой има задоволително сила, с цел да продължава веселието, това сте Вие, а да поспите може и по някое време по-късно. Само не се престаравайте. Очакват Ви още много забавни неща, тъй че ще е обидно да пропуснете някое от тях единствено тъй като не сте си отпочинали по-рано.

Рак
Желанието на вашия сътрудник през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това учудване - прелестно или не напълно, за в този момент остава незнайно. Всичко ще зависи от съответната обстановка, и Вашето държание в този миг.

Лъв
Очаква Ви релативно спокоен ден, обвързван не толкоз със събития, колкото с предчувстване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате доста деликатно всичко ставащо, като по едно и също време с това си вършиме заключения и градите проекти. Всичко зависи от мащабите на Вашите персонални цели. Колкото по-големи са те, толкоз по-бързо би трябвало да започнете да действате, а не да губите времето си. В момента роднините Ви се нуждаят от поддръжка доста повече от различен път. Постарайте се, да избягвате разправиите. Ако през днешния ден сте несдържани, раздразнителни и неразговорчиви, по-късно ще съжалявате, че не сте овладели страстите си.

Дева
Ако в никакъв случай не се спирате, с цел да помиришете роза, то в никакъв случай няма да разберете, какъв сладостен живот в действителност съществува. Днес няма аргументи, с цел да се носите напред, рискувайки да си счупите главата, каквото и да приказват хората, които Ви заобикалят. Преживявате интервал на върхови постижения, когато всичко, над което сте работили, става част от Вашия живот. Но това няма и да разберете, в случай че не забавите малко ход и не се оставите известно време да плувате по течението. Не е нужно неотложно да решавате всеки възникващ въпрос. Понякога виталният безпорядък единствено обогатява.

Везни
Днес доста малко ще Ви интересува мнението на Вашия обичан човек за това, какво вършиме, а още по- малко – какво мислите. По тази причина може единствено да му съчувствате: от негова позиция Вие изобщо и нямате желание да преценявате с него. Може би все-пак си заслужава, да му обърнете малко повече внимание?...

Скорпион
Причини за безпокойствие има, само че те не са по този начин съществени, както Ви се коства в този момент. Колкото се може по-рано си набележете цел, и се придържайте към личен график. Изключително потребна е самодисциплината: точно тя ще помогне да избегнете хаоса, непотребната суетност и неразбориите. Решаването на огромна част от фамилните проблеми ще легне на Ваш тил. Постарайте се да вземете под внимание ползите на всички, даже това да изисква от Вас избрани жертви. Само откровената грижа в интерес на другите, може да Ви помогне да се справите с въздействието на отрицателните трендове в персоналните връзки.

Стрелец
Не бъдете прекомерно доверчиви и не разказвайте много-много за себе си, тъй като е по-добре своите секрети да знаете единствено Вие. Денят е съвършен за пътувания, командировки и премествания, само че има заплаха да Ви излъжат по пътя. Ще се подразните от някакви отговорности във финансово и делово отношение и по тази причина ще спорите с всички поред, само че в полза на истината – без съществени последици. Днес ще завърши и един тежък интервал в работата, през който сте минали в последно време. Освежете се через разходка на чист въздух.

Козирог
Просто тъй като всички към Вас губят мозъка си, напълно не значи, че и Вие би трябвало да ги последвате. Затова преди да започнете да бягате в кръг и да крещите, че небето всеки миг ще се продъни, поемете въздух, а по-късно деликатно се вгледайте в обстановката. Напълно евентуално е да си дадете сметка, че нещата напълно не са толкоз безднадеждни, колкото се пробват да я показват близките. Щом хладнокръвието Ви спечелва, останалите ще могат да видят нещата през Вашите очи.

Водолей
Ако събирате пари за някаква скъпа движимост, може би сте разочаровани от това, какъв брой постепенно върви всичко. Може би през днешния ден ще видите някого, който към този момент има това, което Вие по този начин буйно желаете да имате?.. Постарайте се, да се избавите от възприятието за злоба! Това, тъкмо по какъв начин другите са съумели да получат въпросната движимост, по никакъв метод няма да повлияе на Вашия живот. Не би трябвало затова да излизате от рамките на това, което можете да си позволите.... Сега надалеч не е най-подходящото време, да вършиме задължения.

Риби
Отдавна е към този момент време да отделяте повече внимание на себе си. Обективно оценете своя дрешник и помислете за частичната му смяна. Какво неприятно би имало, в случай че се ориентирате към по-радостни нюанси на своите тоалети? Настроението в дома Во от ден на ден се приближава към естественото, само че това напълно не значи, че всичко е минало. Неприятен проблем може да скапе настроението Ви още от сутринта. Не се отчайвайте - може би повода е във Вашето омаловажаване на казуса. Днешният ден не дава обещание нещо свръхнеобичайно, в случай че не се опитате да си го осигурите благодарение на интензивно търсене на завършения. Днес са вероятни кратни пътувания с делова или персонална цел. Днес обстановката напълно не е оптимална във връзка с парични средства. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР