Овен През този ден оставете на спокойствието да ви води.

...
Овен През този ден оставете на спокойствието да ви води.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22 ноември

Овен
През този ден оставете на спокойствието да ви води. Тревожността няма да ви донесе дивиденти, нито пък преекспонирането на нещата.
Телец
Този четвъртък не завиждайте на никого. Чуждият триумф постоянно ни наподобява по-голям, в сравнение с е в реалност. Съсредоточете си върху себе си.
Близнаци
Днес не се колебайте да се обадите на ваш другар, с цел да му кажете това, което ви изтезава. Не позволявайте сред вас да стоят неизказани думи.
Рак
Този четвъртък може да е по-сложен в персонално отношение. От вас ще се желае повече, в сравнение с очаквате. Просто дайте най-хубавото от себе си.
Лъв
Този четвъртък подходете с възприятие за комизъм към всичко, което се случва. Смехът не е навредил на никого, а усмивка всичко минава по-лесно.
Дева
През този ден ще получите чакано самопризнание. От ваша страна се чака същото. Спазвайте салдото, с цел да имате благополучие в персоналните връзки.
Везни
Потърсете съвет от най-хладнокръвните ви другари за ваш персонален проблем. Само човек, гледащ от страни може да ви каже най-добре в каква обстановка се намирате.
Скорпион
Не прехвърляйте на останалите виновността от ваши дейности. Най-добре е въобще да не се приказва за виновност. Просто анализирайте случилото се и си вземете бележки.
Стрелец
През този ден ще получите подарък. Той може да не е доста безценен финансово, само че ще ви зарадва и стопли душата.
Козирог
При планирането на коледните празници заложете на простотата. Семейният уют и положителните връзки са същински скъпите блага.
Водолей
Този четвъртък не се подавайте на операции. Някой желае да ви трансферира неговата виновност. Отстоявайте позицията си, каквото и да става.
Риби
Този четвъртък не бъдете прекомерно претенциозни към останалите. Всички имат своите неприятни моменти. Простете, само че не забравяйте.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР