Овен През този ден не се опитвайте да решите сложен

...
Овен През този ден не се опитвайте да решите сложен
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 13 юли

Овен
През този ден не се опитвайте да решите комплициран проблем сами. Споделянето ще ви разтовари душевен, а и повече гледни точки може единствено да са ви от помощ.
Телец
Не подценявайте силата на летните лъчи. Хубаво е да спазвате разпоредбите за сигурност. Избягвайте да сте на открито в обедните часове.
Близнаци
Общуването с даден човек през днешния ден може да ви донесе неприятни страсти. Има и такива хора, не търсете виновността в себе си и ограничете контактите с въпросната персона.
Рак
Опитайте се да бъдете почтени със себе си, по отношение на отговорностите ви. Много от тях ви натоварват, само че с това покачват и самооценката и престижа ви.
Лъв
Денят ще ви накара да намалите темпото, като сигнал, че би трябвало да си дадете отмора. Може да има работа, само че в случай че сте изтощени качеството няма да е на нужното равнище.
Дева
Не допускайте интервенция на който и да било при решаването на спор с колегата ви. Това може да усложни нещата и да докара до разлъка, а вие не желаете това.
Везни
Това е ден, в който да бъдете по-мили със себе си. Днес не си поставяйте никакви задания. Опитайте се да отдъхнете да се насладите на лятото.
Скорпион
Съмнения постоянно ще има, само че в този момент вашата задача е да погледнете напред в бъдещето, изпълнени с религия в положителното развиване на нещата.
Стрелец
Очаква ви съществено самопризнание от влиятелен човек. Има за какво да се гордеете със себе си. Добрата вест е, че можете още!
Козирог
Това е ден, който да посветите на фамилията си. Бъдете сигурни, че имате дефекти, за които обичаният ви човек си затваря очите.
Водолей
Това е ден за положително начало. Може да започнете да се самообразовате или да си наложите да спазвате по-стриктно някои потребни привички.
Риби
Това е ден, в който да се запознаете с нови хора и да обиколите непознати места. Жаждата ви за нови усещания и познания от дълго време чака да бъде утолена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР