Овен През този ден не оставайте в града. Рискувате да

...
Овен През този ден не оставайте в града. Рискувате да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 11 юли

Овен
През този ден не оставайте в града. Рискувате да се натоварите от еднообразната конюнктура и да изпаднете в дълбока потиснатост. Изберете си диво място измежду природата.

Телец

Това е ден, в който да дадете нещо някому безплатно. Не мислете за отплатата или благодарността, а просто дарете.

Близнаци

Били сте неточни към някого, само че в този момент може да се реванширате. Няма нищо срамно в извинението. Очаква ви началото на едно прелестно другарство.

Рак

Днес половинката ви ще има странни хрумвания за дома. Нямате различен избор, с изключение на да се съгласите. Скоро ще разберете, че той или тя са били прави.

Лъв

Денят допуска отдалечаване от въпросите, свързани с рутината на деня. Потопете се в забавна книги или филми, с цел да се разтоварите най-ефективно.

Дева

Денят ще ви даде знак, че е би трябвало разнообразите всекидневието си. Лятото е превъзходен миг за това, тъй че не губете време, с цел да превърнете положителните привички в наклонност.
Везни
Потърсете мнението на ваш правилен другар по фамилен въпрос, който не може да решите и се колебаете прекомерно. Отчетете всички обстоятелства и условия и се помъчете да сте справедливи.

Скорпион

Бъдете правилни на убежденията си, колкото и да ви коства това. Днес някой ще се опита да ви разколебае. Най-добре не влизайте в продължителни разногласия.
Стрелец
Денят дава обещание разкриване на нов свят, в който ще прекарате дълго време. Подходете позитивно и не бързайте да давате оценки на хората, с които ще се запознаете.

Козирог

Днес бъдете подготвени за приятни изненади от страна на половинката ви. Отпуснете се и не търсете под вола теле, с цел да не развалите замисления проект

Водолей
Днес бъдете благосклонни към измененията, които настъпват в живота ви. Време е да "разчупите " всекидневието си. Всичко ще е за положително.

Риби

Посъветвайте се с ваш непосредствен по отношение на ваши проекти за почивните дни. Някои от концепциите ви за покупки са прекомерно лекомислени. Помислете дали фактически имате потребност от мечтаното.исления проект.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР