Овен През този ден нараства вероятността за битови усложнения (

...
Овен През този ден нараства вероятността за битови усложнения (
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 октомври: Тези 3 зодии ще имат много неприятности днес

Овен
През този ден нараства вероятността за битови затруднения ( счупвания, течове, съсипване на имущество). Не е изключено изстудяване на взаимоотношенията с родителите. Може да не им харесва Вашия сътрудник, или, може би Вашата специалност и известност. Това е и неуместно време за подписване на брак, а също и за инициативи, свързани с покупки, продажби, аренда, или благоустройство на жилището. Ако поискате от Началството отплата, или намекнете за навреме приемане на задатък (или премия) за решение на персонални въпроси, най-вероятно е, да се натъкнете на отвод. Препоръчва се да деянията самообладание, и да изчакате с молбата няколко дни.

Телец
Сега имате много работа, само че си има и аргументи за това. Някой ще Ви затрупва с все по-нови и по-нови задания, а Вие ще им се отдавате без излишък освен тъй като с нещо Ви притеглят, а и тъй като имат доста огромно значение за Вас. Затова няма да можете да се концентрирате върху нищо друго.

Близнаци
Днешния ден е удобен за решение на въпроси, свързани с кариерата. Ако през днешния ден Ви следва да вършиме някаква изява пред аудитория, бъдете уверени че всичко ще бъде сполучливо. Главното е, да изяснявате всичко на по- наличен език, с цел да бъдете разбрани, а и да няма опция думите Ви да се поясняват двуяко. В връзките с близкия Ви човек може да извършите рационален компромис, подобрявайки връзката и степента на взаимно схващане. На работното си място бъдете виновни и старателни.

Рак
Събитията от този ден може да употребявате в собствен интерес, в случай че съумеете да се приспособите към обстановката. На ставащите промени би трябвало да реагирате доста бързо, и трактически няма да имате време за размисли. Именно по тази причина интуицията през днешния ден се оказва доста по-полезна от логиката и си намира разнообразно приложение на много места. Възможно е леко неразположение, а вечерта са евентуални главоболие и безсъница. Търсете познания, които ще Ви оказват помощ да забравите компликациите и проблемите. Неприятни диалози и изясняване на връзките не са желателни. Те елементарно може да прераснат в кавга, за която дълго ще съжалявате.

Лъв
Необходимостта да се трудите несъмнено няма да Ви достави наслада. А напълно ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече оня, който обичате и с който желаете да прекавате времето си, също няма нищо срещу да промени проектите си в интерес на малко сантиментално премеждие във Вашата компания.

Дева
В утринните часове неопределеността на обстановката може да Ви подейства много на нервите(особено в случай че рождената Ви дата е през август). През деня ще се появи опция да изясните интересуващите Ви въпроси и да оправите връзките с родителите си или с други, значими за Вас хора. Замисляйки това или това начинание, даже то да е дребно, обезателно помислете за своето финансово положение. Ако макар здравия разсъдък започнете да се стремите към невъзможното, времето и силите Ви ще бъдат на вятъра похабени.

Везни
През това денонощие Вашето усърдие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са към Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и важен триумф през това време биха Ви донесли прочувствените занимания. През този ден имате късмет сполучливо да се възползвате от услугите на задгранична компания, просветително учереждение или необятна мрежа от услуги.

Скорпион
В паниката дребните елементи витаят над Вас и малко сте изостанали в опита си да ги наблюдавате. Няма защо да се вълнувате. Ако се захванете за работа и си разработите някакъв учредителен проект, безусловно ще съумеете! Гонят Ви крайни периоди, просрочена сметка или диск, който не сте изготвили на време, а това може да предизвика някои неприятности, в случай че не сте задоволително внимателни. Като се има поради общото Ви положение, би могло да приемете две разнообразни оферти за едно и също време.Само че е по-добре да откажете и от двете, и да се усамотите, с цел да си отпочинете и да се реорганизирате.

Стрелец
Днес ненадейно ще Ви се изясни в обич Ваш другар от противоположния пол. И макат че е напълно на ясно, че надали ще му обърнете внимание и надали ще го обикнете не като човек, а като обичан човек, доста мъчно ще Ви бъде, да му кажете „ не”.

Козирог
Днес непрекъснато ще Ви се желае да давате препоръки на своя обичан човек. Те няма да са постоянно уместни и скъпи, само че пък и Вие надалеч не постоянно ще разбирате това. Постарайте се да извършите всичко допустимо, че с вмешателството си да не досаждате на своята половинка.

Водолей
Ще се наложи да се проявят чудеса от хладнокръвие: през днешния ден обкръжаващите Ви като че ли преднамерено ще Ви нервират и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте страстите да Ви завладеят. За постъпките, осъществени под тяхно влияние, просто няма метод да не съжалявате в следствие. Ако би трябвало да вземете значимо решение, водете се от логиката и здравия разсъдък. Интуицията през днешния ден има почивен ден, а непознатите препоръки ще са изумително безполезни. Ще подсети за себе си остарял другар, който има за Вас приятна изненада. Вечерта дава обещание забавна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

Риби
Ще се наложи да се заемете с решение на финансови проблеми, и то - освен със своите лични. Хората, нуждаещи се от Вашата помощ ще се окажат ненадейно доста и няма да е толкоз елементарно да подкрепите всеки. Добре би било, в случай че умеете да кавате през днешния ден „ не” общително и твърдо. Но денят е подобаващ за присъединяване в всемирски мероприятия. Не се опасявайте да притегляте вниманието и да сте на показ. На близките вършиме извънредно положително усещане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР