Овен През този ден е важно да не изостанете от

...
Овен През този ден е важно да не изостанете от
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 3 декември

Овен
През този ден е значимо да не изостанете от работния темп. В противоположен случай ще ви е мъчно да наваксате със отговорностите си.
Телец
Днес ще получите тайнствено известие. Това ще увеличи самочувствието ви, само че се пазете от измами.
Близнаци
През този ден бъдете благосклонни към половинката ви. Не се сърдете за инцидентно изпусната дума. Всеки бърка.
Рак
Днес ще може да се уверите в толерантността на вашия сътрудник. Замислете се какъв щастливец сте с подобен човек до себе си.
Лъв
През този ден може да се окажете закъснели за някои нововъведения в работата ви. Отделете задоволително време, с цел да наваксате пропуснатото. 
Дева
Любовта ви през днешния ден може да не срещне схващане. Не приемайте случилото се като последна присъда. Просто има и такива дни. 
Везни
Днес ще си помислите, че сте на лимита на силите си. Това не е по този начин, само че въпреки всичко забавете темпото и направете нещо, което ще ви разтовари.
Скорпион
През този ден не оставяйте без отговор нападки против вас. Аргументирайте се добре и излезте от обстановката с достолепие. 
Стрелец
През този ден ще стартира да се сбъдва това, за което от дълго време сте мечтали. Едва ли ще има по-щастливи от вас!
Козирог
 Зодията, която вдъхва най-вече успокоение Зодията, която вдъхва най-вече успокоение
Празниците са време, в което можем да се съберем със фамилията и да се радваме на личната си компания. Когато, обаче, хора от раз...
Ситуацията, в която се намирате не е от най-стабилните, само че събитията ще работят във ваша изгода. Не се отхвърляйте!
Водолей
През този ден не афиширайте концепциите си и това, с което се занимавате. Така възможностите ви за триумф ще са по-високи.
Риби
През този ден не прехвърляйте своите отговорности на различен. Това, което извършите през днешния ден ще се котира високо от началниците ви. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР