Овен През този ден бъдете внимателни в какво влагате енергията

...
Овен През този ден бъдете внимателни в какво влагате енергията
Коментари Харесай

Последен шанс за две зодии, Везни да не влиза в спор

Овен През този ден бъдете деликатни в какво влагате силата си. Някой ще се опита да ви въвлече в забавна, само че нечестна игра. Не бързайте да давате единодушие.

Телец Този ден не е подобаващ за облози и обещания. Колкото и да сте уверени в обстановката не изключвайте опцията тя скоро да се промени.

Близнаци Днес очаквайте непредвиденото. Може да бъдете прелестно сюрпризирани от вашата половинка, а може и да не бъдете. Просто не си правете проекти.

Рак Днес потърсете отговорите на вашите въпроси в очите на близкия ви човек. Те в никакъв случай не лъжат. Вечерта не прекарвайте по елементарен метод.

Лъв Днес може да се окаже, че времето, планувано за дадена задача, няма да ви стигне. Бъдете подготвени да останете да работите до късно.

Дева Ако сте в отмора бъдете деликатни с храната и напитките, които приемате. Разчитайте единствено на вашия надзор.

Везни Днес най-добре не влизайте в разногласия. Няма да сте в кондиция да се сетите всички причини, които имате, а те не са малко.

Скорпион Днес не оставайте със скръстени ръце. Дори да нямате работа си намерете занятие, колкото и безсмислено да ви се коства то.

Стрелец Днес не е ден за открития. Може да се спрете на такива процеси, като нареждане или разбор на предишното.

Козирог Това е ден за занимания. Имате потребност от нещо ново. Излезте на открито и бъдете отворени за нови познанства.

Водолей Днес ще ви бъде даден късмет да поправите ваша неточност. Направете най-хубавото, на което сте способни, с цел да заличите спомените за нея.

Риби Днес обмисляйте деликатно стъпките си. Не тъй като ще сгрешите, а с цел да може да пожънете, колкото се може повече триумфи. Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР