Овен През този ден бъдете по-внимателни, въздържани и точни във

...
Овен През този ден бъдете по-внимателни, въздържани и точни във
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 24 август

Овен
През този ден бъдете по-внимателни, въздържани и точни във всичко, което вършиме. Някой дебне момента, в който да ви хване в неточност, не му позволявайте.
Телец
През този ден няма да сте в най-хубавата си форма, само че пред вас ще се открият нови източници на духовни сили, мъдрост, познания и разбирания за света. Опитайте се да научите колкото се може повече.
Близнаци
През този ден не участвайте в разногласията и то най-много в работата си. Изложете причините си и изчакайте другата страна да узрее за тях. Така ще е по-лесно и за двете страни.
Рак
Този четвъртък направете изпитание, с цел да освободите от всичко ненужно, както в себе си, по този начин и в дома, и на работното ви място. У дома изхвърлете всичко излишно.
Лъв
През този ден ще усетите, че в в последно време сте преизпълнили проектите и към този момент умерено можете да оставите дейните дейности и да преминете към заслужена отмора. Не си измисляйте непотребни задания.
Дева
Този четвъртък ще ви се наложи да работите крепко, освен това на високи обороти. Дейността ви ще притегли вниманието на близките и ще сте в течение на всичко протичащо се. Ако се стремите да докажете лидерските си качества – тъкмо в този момент ще постигнете мечтаното.
Везни
През този ден всичко ще бъде в пъти по-добре от миналите дни. Не забравяйте, че доброжелателността прави чудеса. Очаква ви прелестен подарък от страна на половинката ви.
Скорпион
Този ден ще е друг. Ще са ви нужни повече старания, с цел да се впишете в екипната работа. Ако може да си го позволите, останете да работите от вкъщи.
Стрелец
Този четвъртък съществува риск да станете пионка в нечии интриги. Не се подавайте на такива операции и изрично отхвърлете всевъзможни опити да си играят с вас.
Козирог
През този ден поставете преди всичко въпросите, свързани със фамилията ви. Намерете повече време за околните ви и се вслушайте деликатно в думите им.
Водолей
През този ден не си правете илюзиите, че ще можете да останете уединено със себе си. Търпеливо изчакайте вечерта, в противоположен случай ще се изнервите ненужно.
Риби
Днес свалете розовите очила. Може да си позволите занимания, които единствено вие сте решили, че желаете. Не участвайте в ничии проекти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР