Овен През тази седмица ще ви се наложи да се

...
Овен През тази седмица ще ви се наложи да се
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 8-14 януари

Овен
През тази седмица ще ви се наложи да се занимавате с битови проблеми. Не е добре да отлагате повече, защото може да въвлечете прекомерно доста хора, а вредите да станат повече. Доверете се на експерти при осъществяването на работата, изключително за действия, с които не сте се занимавали досега. Възможно е да изскочат непланирани действия, тъй че бъдете имайте и проект Б. Вероятно някои от проектите ви ще претърпят промени – бъдете подготвени и по тази причина. Най-добре не приемайте никакви задължения, изключително след средата на седмицата. Ще ви бъде мъчно, само че резултаите ще надминат упованията ви.
Телец
Седмицата ще се характеризира с душевни терзания. Хубаво е да бъдете по-разумни и практични. Ако би трябвало си дайте малко отмора. Задължително се посветете на обичаните ви занимания. Няма по какъв начин да решите въпросите, които ви тормозят под натиска на страстите. Обградете се с правилни съветници, известни с хладнокръвието си. В фамилията може да има различия, които в допълнение ще ви дестабилнизират. Затова през почивните дни наложително се откъснете от цялата блъсканица и подарете тишина и успокоение на мозъка и тялото си.
Близнаци
Информацията е значимо нещо, само че не постоянно би трябвало да се употребява. Тази седмица ще е тъкмо такава. Задръжте наученото за себе си и деликатно планирайте стъпките си, с цел да не ви проличи, че знаете повече, в сравнение с би трябвало. В средата на седмицата обърнете повече внимание на децата. Рискувате да пропуснете значим миг, в който вашето внимание ще е належащо. Бъдете търпеливи и забравете за крути ограничения. Всичко може да се реализира със успокоение, доверие и доста диалози.
Рак
Хубаво е да се взима, само че в този момент идва миг, в който би трябвало да теглите чертата, преди да я тегли някой различен. За страдание това ще е обвързвано с нарушение на комфорта ви. Добре е да се замислите обаче какво и какъв брой ви носи този комфорт. Прекалената нерешителност може да ви остави с празни ръце, а и душа... Опитайте се да бъдете по-далновидни. Средата на седмицата е добър интервал за решаването на финансови въпроси. Не си правете сметката без кръчмаря.
Лъв
Седмицата ще ви завари изменени или най-малко с неистовото предпочитание за смяна. Дайте му воля да се извърши. Имате потребност да разведрите ситуацията. Разтоварете се от колкото се може повече отговорности и отговорности. Няма да загубите толкоз, колкото си представяте - в противен случай, чакат ви нови достижения. Не се колебайте да споделяте с колегата си вашите терзания. Той ще ви бъде скъпа опора.
Дева
Предстоящите дни ще ви дадат нови познания за живота и другарството. Очаква ви забавно прекарване с човек, на който не сте имало изключително доверие, само че в този момент ще се прояви като ваш подръжник. Нека това ви бъде образец по какъв начин не би трябвало да се подаваме на първото усещане и да си вършим прибързани заключения. Бъдете по-смели в начинанията, даже да ви грози крах. Не постоянно и не всичко се получава от първия път.
Везни
Пътищата ни се пресичат с забавни и странни, на пръв взор хора и тези срещи не са инцидентни. В тази тенденция ще бъдат свързани, събития от идващата седмица. Бъдете деен наблюдаващ и не предприемайте начинания, само че и не горете мостове. Важно е да е прецените дали имате предпочитание или не за предприемането на дадени дейности. Решението би трябвало да бъде ваше, а не взето под натиска на близките или глупави стандарти.
Скорпион
Не правете нищо принудително или тъй като по този начин би трябвало. Вие сте независима персона и постоянно, когато допуснете някой да повлияе на решението ви съжалявате за това. Ако ви се коства, че не може да извършите избор просто не го правете. Самите вие сте си скъпа компания, с цел да изпадате в самосъжаления. Това, което може да ви извади от меланхолията са дейните физически натоварвания. Все отново спазвайте разпоредбите за сигурност.
Козирог
Седмицата ще докара до някои резултати от далечното ви минало. За вайкане е късно, само че колкото можете ще би трябвало да поемете отговорност. Рано или късно някои неща ни застигат, тъй че се благодарете, че един път за постоянно ще приключите въпроса. Направете тъй че фактически да разчистите сметките си и да няма опция да бъдете търсени или упреквани повече. Изводите от случилото се ще са скъпи.
Стрелец
Седмицата е подобаваща за пътешестване. Не отхвърляйте покана за посещение. Сега е време, в което да трупате нови усещания и познанства, както и да не оставате на едно място. Не бързайте с генералните заключения и промени, а натрупвайте познания и опит. Кога ще са ви от изгода е мъчно да се каже, само че сигурно в бъдеще ще ви свършат добра работа. Прекалената ви самстоятелност може да навреди на връзката ви и да се наложи да вземете съществено решение.
Водолей
Тази седмица е подобаваща за слагането на началото на образование. Не се колебайте да опитате силите си в нова сфера, без значение от това, че досега не сте правили никакви действия в тази тенденция. Щом имате предпочитание сте длъжни да опитате. Не си поставяйте висока летва и даже бъдете подготвени да се разочаровате, само че това е единствено възможност. Важното е да извършите това, което желаете, тъй като съжаляваме единствено за това, което не сме създали.
Риби
Тази седмица е безусловно неотложно да разсъждавате трезво. Емоциите си оставете за късно вечер, само че не прекомерно, с цел да не навредите на съня си. Мислете на първо място за себе си. Сутрешната гимнастика ще разсее доста от негативните ви мисли. Музиката също може да ви е другар, само че единствено тази с позитивни послания. Ангажирайте вечерите си със срещи с другари и бъдете търсачи на красивото,каквито постоянно сте били.


Етикети:
Предишна Случайна вест ОЩЕ ОТ Любопитно  Дневен хороскоп за 7 януари Дневен хороскоп за 7 януари  Какво ви следва в любовта съгласно месеца на раждане Какво ви следва в любовта съгласно месеца на раждане  Манията към компютърни игри ще бъде приета за болест Манията към компютърни игри ще бъде приета за болест  Дневен хороскоп за 6 януари Дневен хороскоп за 6 януари  Вижте кое прави някои мъже толкоз секси Вижте кое прави някои мъже толкоз секси Интервю Още Томас Енгер: Хората са запленени от скандинавския метод на живот
Томас Енгер е едно от огромните имена в жанра на скандинавски...
Кметът на Габрово: През 2017-та реализирахме обекти за 30 млн. лева Иван Костов: АЕЦ " Белене " е губещ план Кметът на най-голямото село в България: Тук получаваш удобствата Кметът на Левски: Договорът за саниране е доста съществено заработе коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image 4 дами с искове против режисьора Пол Хаги...
Четири дами упрекнаха известният холивудски режисьор и сценарист Пол Хагис в полово посягане и обезчестяване, предава ТАСС. Споре...
Папа Франциск прикани вярващите да не прев... Емил Кошлуков става водещ по Българска национална телевизия Новините: Най-важното за деня, 6 януари ОФИЦИАЛНО: Коутиньо е състезател на Барселона НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Издирваният Росен Ангелов се е самоубил
Издирваният за шесторното ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов се е самоубил, съобщи БГНЕС. По първични данни Ангелов се е самоуби...
Със удостоверение за съдимост, че е осъждан... Младен Маринов: За момента не можем да каж... Взрив в Стокхолм до метростанция, двама ра... Кървавата Коледа - Във Вардарска Македония... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Путин поздрави руснаците за Рождество Хр...
Президентът на Русия Владимир Путин поздрави православните християни и всички жители на Русия, празнуващи Рождество Христово, съобщи...
Ердоган благодари на Борисов, че желязната... Бойко Борисов от Истанбул: Много е мъчно... Патриархът и министър председателят възпламениха свещи на в... Глобиха Цацаров с 300 лева, не подал имотна...  www.expert.bg  Тези 6 изречения ще накарат всеки да ви хареса Тези 6 изречения ще накарат всеки да ви харе...  4 неща, които ви пречат да спечелите милиони 4 неща, които ви пречат да спечелите благ...  Amazon желае да излъчва мачовете от Английската висша лига Amazon желае да излъчва мачовете от Англи...  Намериха празна бутилката на откраднатата най-скъпа водка в света Намериха празна бутилката на откраднатат...  www.iwoman.bg  Честит Ивановден Честит Ивановден  Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 7 януари Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 7 януари  Празнуваме Богоявление Празнуваме Богоявление  Дневен хороскоп за 6 януари Дневен хороскоп за 6 януари  http://www.sportlive.bg  За трета поредна година: Ивелин Попов е Футболист номер 1 на България За трета поредна година: Ивелин Попов е...  Дебютът на Коутиньо ще се забави Дебютът на Коутиньо ще се забави  Очакван победител за премията Очакван победител за премията " Треньор...  Най-добрите футболисти по постове в България през 2017 година Най-добрите футболисти по постове в Бълг... Интервю Още Томас Енгер: Хората са запленени от скандинавския метод на живот
Томас Енгер е едно от огромните имена в жанра на скандинавски...
Кметът на Габрово: През 2017-та реализирахме обекти за 30 млн. лева Иван Костов: АЕЦ " Белене " е губещ план Кметът на най-голямото село в България: Тук получаваш удобствата Кметът на Левски: Договорът за саниране е доста съществено заработе Нови Най-четени Най-коментирани Кола опустоши и умъртви пешеходец край Враца... 52 0 Седмичен хороскоп за 8-14 януари... 30 0 Тройна злополука затвори пътя Банско-Симитли, пострада 41-годишна... 175 0 Франция уважи непретенциозно жертвите на терористчните офанзиви през 2015 година... 103 0 Младен Маринов: За момента не можем да кажем по кое време тъкмо е настъпила см... 3331 2 Издирваният Росен Ангелов се е самоубил 6813 3 Със удостоверение за съдимост, че е осъждан, Росен Ангелов работил като таксиметров водач 6293 16 Младен Маринов: За момента не можем да кажем по кое време тъкмо е настъпила гибелта на Росен Ангелов
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР