Овен През тази седмица ще трябва да проявите желязна дисциплина,

...
Овен През тази седмица ще трябва да проявите желязна дисциплина,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 19-25 ноември

Овен
През тази седмица ще би трябвало да деянията желязна дисциплинираност, в случай че желаете да постигнете мечтаните резултати. Няма да имате доста въодушевление за работа, само че сложна ще е единствено първата крачка. В средата на седмицата ще извършите прелестно изобретение за самите вас. Тогава ще имате своя триумф на любовния фронт. Сега не е моментът да настоявате да получите всичко, което желаете.
Телец
Седмицата ще стартира с някои несъгласия с колегата ви. Ще бъдете изправени пред ненадейно изникнала обстановка и разрешаването ѝ ще провокира спор сред двама ви. Не търсете победа. Сега в действителност е значимо да намерите общ език - въпреки всичко става въпрос за бъдещето ви дружно. Периодът е добър за всевъзможни процедури, свързани с подобряването на външния ви тип.
Близнаци
Тази седмица най-важната ви задача ще бъде да намалите темпото. Не забравяйте, че в този момент е моментът за започването на нови каузи. В персоналния живот може да се върнат хора от предишното ви. Не реагирайте с засегнатост, само че и не давайте късмет на някой, който към този момент ви е наранил. Запазете самообладание и бъдете възпитани. В края на седмицата може да ви обхване тревога, която да прерасне в експанзия. пробвайте се да не търсите разтуха в алкохол. Бъдете деликатни при приема на медикаменти.
Рак
Тази седмица може да изникне непредвиден въпрос за решение в персонален проект. Ще ви се наложи да балансирате деликатно, с цел да не нараните никого от близкото ви обграждане. В средата на седмицата може да почувствате безсилие. Ако смятате, че сте създали всичко по силите ви просто оставете нещата да се развиват от единствено себе си. Понякога това е най-хубавото, което може да се направи. В здравословно отношение не подценявайте рухването на температурите. Вземете профилактични средства, които да засилят имунната ви система.
Лъв
Тази седмица ще имате някои мъчно при постигането на ваши персонални цели. Не се налагайте непременно. Победата ви няма да е толкоз сладка. Сега не е моментът и за губене на време в напразни илюзии. Стъпете крепко на земята и преценете кои ще са най-безопасните и печелившите ви дейности. В средата на седмицата няма да имате особена изгода от това да сте в центъра на събитията. В персоналните връзки се постарайте да не си припомняте минали обиди и да търсите сметка за тях.
Дева
Тази седмица ще имате необикновен триумф на любовния фронт. Няма да има човек, който да може да ви устои. Самостоятелните представители на знака ще имат поредност от срещи и вълнуващи прекарвания. Онези от вас, които са във връзка може умерено да насочат своето предложение за брак. В цялата върволяк от страсти не забравяйте за родителите ви. Намерете време да им се обадите и да ги посетите.
Везни
Тази седмица може да се окаже решаваща за вас. Дори това да не се показва в събития към вас ще се върнат последствията от доста случки от предишното. Сега ще осъзнаете по-добре случилото се и ще извършите същинските заключения. Най-сетне ще видите действителната обстановка. Не забравяйте, обаче че в този момент не е подобаващ миг за деяние. Плетете си кошницата тихомълком и не подсказвайте, че кроите вашите проекти.
Скорпион
Тази седмица ще преживеете сериозна смяна на събитията. Имало е знаци, че това рано или късно ще се случи и в този момент напрежението е повишено. Ако превъртите лентата обратно ще наблюдавате последователността на събитията и ще ви бъде по-лесно да приемете протичащото се. Не забравяйте, че рецесията е просто стадий от развиването нагоре.
Стрелец
Тази седмица ще имате потребност от повече топлота. Не започвайте да я търсите на открито, а открийте нещата вътре във вас, които ви карат да се чувствате по-добре. Всяко многообразие в този момент ще ви се отрази удобно. В средата на интервала може да получите позвъняване от ваши остарели другари. Срещата с тях ще ви покаже какъв брой доста път сте минали и какъв брой сте постигнали в израстването ви. В края на седмицата намерете време за изкуство, което да ви въодушеви.
Козирог
Тази седмица може да получите забавни бизнес оферти. Отделете повече време да проучите новите ви сътрудници и тяхната активност. Опитайте се да се свържете с някогашни техни сътрудници. Не забравяйте, че в този момент не е подобаващ миг за започването на нови действия или планове. Оставете всичко да отлежи. В персонален проект е време за амнистия, осмисляне на предишното и даването на късмет.
Водолей
Тази седмица ще се обърнете към забравена активност, за която сте мислили, че нямате задоволително запаси. Направете деликатно първите крачки. Ще се изненадате какъв брой доста ви е дал предходния опит. Събитията ще ви сближат повече с околните ви. Ще радвате на реципрочност и схващане от страна на обичаните ви хора. Това е добър мотив за фамилно събиране. Не се пресилвайте с организацията. Най-важното е да сте дружно.
Риби
Тази седмица се пробвайте да отметнете някои остарели задания. Сега те ще се развият доста по-бързо, в сравнение с сте очаквали. Не се обвинявайте, че сте се забавили, просто не им е пристигнало времето. В средата на седмицата не отхвърляйте покана за среща. Може да ви е неприятно, само че най-малко няма да дадете мотив за рецензии. В персонален проект направете всичко по силите ви да бъдете по-умерени. Ако нещо ви ядоса - бройте до 1000 и излезте да се разноските. След това реагирайте.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР