Овен През тази седмица ще имате шанса да намерите ниша,

...
Овен През тази седмица ще имате шанса да намерите ниша,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 6-12 април

Овен
През тази седмица ще имате шанса да намерите ниша, в която да развиете своите бизнес умения. Не мислете, че нямате късмет и всичко е изгубено. Напротив - хубавите неща занапред предстоят. Важното е да не унивате и да намирате задоволително време за отмора и възвръщане на силите ви - най-много психическите. Не пропускайте ден без подготовка вкъщи. 
Телец
През тази седмица ясната ви безапелационна позиция по основни въпроси няма да разреши на отсрещната страна да се опита да ви манипулира. Опитайте се колкото се може по-бързо да официализирате контрактуваното. В персонален проект дайте повече независимост на половинката си. Доверието ви ще бъде възнаградено.
Близнаци
Успехът ви в този момент зависи единствено от вас. Спазвайте разпоредбите на играта и никой няма да може да застане на пътя ви. В персонален проект може да бъдете притиснати да извършите избор. Няма да имате доста време за решение, тъй че следвайте инстинкта и интуицията си, само че не се подавайте на страха. За същинските неща се желае повече кураж и отговорност.
Рак
Посветете тази седмица на духовното си развиване. Подарете си няколко дни и нощи, отдадени на нови книги или филми. Душата ви търси утеха и това е методът да ѝ го дадете. Действията ви може да привлекат вниманието на доста сериозен и скъп човек. Възможно е да положите началото на сериозна връзка или другарство. Периодът е добър за започването на здравословен метод на живот.
Лъв
През тази седмица е добре да контролирате повече страстите си. Ако сте прекомерно разпилени може да изпуснете основна облага или полза. Времето крие своите изненади и е желателно да не пропускате положителните благоприятни условия. В сряда и четвъртък следете и за усложняване на неща, на които възлагате огромни очаквания. Някой може да се опита да извърши неосезаем смяна в живота ви, без вашето единодушие. 
Дева
През тази седмица ви чака доста обич и благодарност. Сега може да се отдадете на прочувственост и да изживее всички страсти. Не се колебайте да се поглезите и да си позволите времето, което все не ви доближаваше, с цел да осъществите замислите, отдадени единствено и само на вашите ползи. 
Везни
През тази седмица е добре да се вслушате в препоръките на близките, даже най-странните и непредвидените. В средата на интервала можете да получите ключ към интересуваща ви обстановка. Действията ви в любовната сфера могат да повлияят на събитията от близкото бъдеще. Сега задачата ви е да сте оптимално виновни и далновидни, както за себе си, по този начин и за околните си.
Скорпион
През тази седмица бъдете доброжелателни и позитивни. Това ще ви помогне да привлечете шанса в живота ви. Сега не е време за рецензия и планиране на отмъщения. В края на седмицата се въздържайте от взимането на решения и разискването на съществени въпроси, които в този момент няма да може да придвижите. В персонален проект може да имате някои несъгласия с колегата си, само че те са изцяло преодолими.
Стрелец
Седмицата ще ви предложи заслужени позитивни страсти. Сторили сте доста добрини и в този момент е ваш ред да приемате тези блага. Замисленото в този момент ще се реализира по най-приятния метод, въпреки и не толкоз бързо, колкото ви се желае. Сега е моментът да се обърнете към скритите ви гении и да се опитате да ги развиете.
Козирог
През тази ролята ви на консултант може да ви натежи, само че задачата ви е благородна. Постъпките ви ще бъдат възнаградени. През втората част от седмицата направете тъй че да имате повече време за себе си. Сега е значимо да анализирате някои моменти от персоналния ви живот, с цел да го подобрите.
Водолей
Настъпва съвършен интервал за възобновяване на салдото в персоналните връзки. През тези дни може да постигнете своето в развиването на връзката ви. Сега най-важното е да сте почтени и ясни. Задкулисните дейности няма да доведат до дълготраен резултат. В здравословно отношение заложете на положителната храна. Макар и у дома - нищо не ви пречи на упражнявате.
Риби
Седмицата ще ви завари в забележителен работен дух. Много е значимо да си поставите действителни цели, с цел да не се разочаровате. Съществува риск да се откажете, заради съществено затруднение. Всъщност отстраняването му ще бъде доста по-лесно, в сравнение с си мислите. В последния миг ще получите помощ от ваш другар. Вярата в положителния процес на нещата ще ви помогне. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР