Овен През тази седмица ще имате грандиозни планове и размахът

...
Овен През тази седмица ще имате грандиозни планове и размахът
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 25 юни - 1 юли

Овен
През тази седмица ще имате грандиозни проекти и размахът на концепциите ви ще е заслужен за удивление. Главната ви задача ще бъде да се предпазите от кашата на хаоса, който може да настъпи, в случай че започнете да действате без явен проект. Начертайте стъпките си и пресметнете всичко належащо за всяка една от тях. Щом приключите с това може да продължите напред. В персонален проект е време на измамлив застой, който обаче основава базата на една хармонична връзка, тъй че не пришпорвайте нещата.
Телец
През тази седмица е доста значимо да запазите успокоение. Още в понеделник в работата ще възникне изненадваща обстановка, която ще наложи смяна в проектите. Паниката няма да ви помогне никога. Разпределете дилемите рационално и се пробвайте да се справите с наличностите. Напрежението може да рефлектира и върху персоналните ви връзки, тъй че бъдете умерени и там, с цел да не предизвикате ненужни спорове.
Близнаци
Това е седмица, в която ще стартира нов интервал в живота ви. Може да се наложи да жертвате от персоналното си време и даже от почивката ви, само че няма да е рационално да прекъсвате процеса на ентусиазъм, в който се намирате. Не очаквайте прилив на кураж от външи фактори и разчитайте единствено на личната си религия, с цел да усъвършенствате качествата си. Нека моментите ви на отмора бъдат измежду природата и на безшумно място.
Рак
Тази седмица ви чака особена интензивност. Ще имате пътувания, свързани с работата ви. Не правете взаимни отстъпки с външния тип, в някои срещи той може да бъде решителен. В персонален проект има да наваксвате жестове и внимание, тъй че би трябвало да се разкъсвате, само че резултатите ще си заслужават. При договаряния и подписване на покупко-продажби настоявайте за повече и ще го получите. Скромността в служебно отношение в този момент няма да е уместна.
Лъв
Тази седмица ви следва да изживеете катарзис във връзка с полезностите в живота. За малко време неща, които са били от изключителна значимост за вас може да се окажат изцяло незначителни. Не си задавайте непотребни въпроси, а следвайте интуицията си. Щом се чувствате добре с новия режим – значи сте на прав път. Не забравяйте, че нервите и здравето никой не може да ви ги върне.
Дева
Тази седмица заложете на хубостта. Прекалената прагматичност към този момент ви мъчи и е време да отделите повече време от всекидневието си на духовността. Може да се запишете на курс по изкуство, което ви харесва. Освежаването на дома ви с ексцентрични аксесоари също ще способства за по-доброто ви въодушевление. Ако ви следва да планирате почивката си изберете радикално друга дестинация и метод на отдих. Необходима ви е цялостна смяна.
Везни
Първите два дни от седмицата ще бъдат извънредно натоварени. Забравете за срещи и излизания с другари в понеделник и вторник. Едва в сряда ще може да си отдъхнете и да се насладите на лятото (ако не вали!). В средата на седмицата може да получите покана за присъединяване в забавен план. Не се колебайте да се включите. Инициативата ще ви донесе доста опит, само че и познания и умения, които ще ви създадат неповторими в региона ви. В персонален проект е настъпило време за отвоюване на повече персонално пространство.
Скорпион
Тази седмица няма ви сътвори никакви компликации. Затова в този момент е моментът да прокарате своите визии и хрумвания на работното място. Ако сте задоволително настойчиви доста скоро ще може да пристъпите към реализирането на проектите ви. При положително стичане на събитията може да очаквате и повишение на приходите от активността ви. В персонален проект не бъдете прекомерно придирчиви към индивида до вас. Не се ръководете от страховете ви и ще видите, че в действителност имате една прелестна връзка.
Стрелец
През тази седмица ще получите примамливо предложение за работа. Важно е да сте реалисти и да не се подавате на нереалистични илюзии. Вторник също ще ви предложи изкушения, само че в персонален проект. Опитайте се да пренасочите вниманието си. Най-добре предприемете малко пътешестване, само че сами. Ако ви следва да продължите образованието си използвайте втората част на седмицата, с цел да опресните знанията си или да натрупате нови такива.
Козирог
През тази седмица триумфите ще дойдат при вас, с помощта на работата в екип. Не си и помисляйте, че ще може да се справите сами. Да, най-примамливо е цялата облага да е за вас, само че тя надали ще е толкоз доста в случай че се нагърбите с всичко. Партньорите ви в този момент може да се трансфорат във правилни спътници, с които бизнесът ви да се разраства до мечтаните размери. Един или два дни от седмицата отделете на отмора с вашата половинка.
Водолей
През тази седмица бъдете по-мъдри и разсъдителни от нормално. Може би си заслужава да помислите дали не отстъпите лидерската роля на ваш сътрудник. Не е допустимо да направляваме всичко и постоянно да сме на върха. Периодът е подобаващ за промени в персоналния живот. Пропускате някои значими моменти, което може да се отрази на бъдещето на връзката ви. Сега е време да се погрижите за персоналното ви благополучие.
Риби
Тази седмица събитията ще изискват от вас експедитивност, само че в това време е доста значимо да не вършиме прибързани стъпки. Заложете на адаптивността и най-добре не заемайте последна позиция в разногласия. Бъдете другари, на първо място на себе си и следвайте своите ползи. По-често си задавайте въпроса какво бихте спечелили или изгубили от обещано деяние. През почивните дни си осигурете пътешестване надалеч от мястото, където живеете. Имате потребност от нови хоризонти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР