Овен През тази седмица се вгледайте и вслушайте в знаците

...
Овен През тази седмица се вгледайте и вслушайте в знаците
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 18-24 ноември

Овен
През тази седмица се вгледайте и вслушайте в знаците на ориста. Бъдете внимателни. Обстоятелствата ще ви демонстрират подводните камъни. В сряда не е добър за препирни и започването на разногласия по съществени тематики. Надмощието няма да ви донесе нищо положително. В петък може да се сетите за забравена задача - приключете я същия ден, с цел да не ви тежи в бъдеще. В събота и неделя може да помислите за ободряване на интериора вкъщи. 
Телец
Това е седмица, която ще ви предложи разнородни провокации. Не се хвърляйте на най-сериозното от тях. Започнете с дребните и малко по малко продължете нататък. Това ще е вярната тактичност, а тя е значима за положителния резултат от делата ви. В петък обърнете внимание на домашните въпроси, изключително в случай че имате деца. Не бързайте с наказванията, разговаряйте умерено с детето. През почивните помислете за просветителни занимания с дребните. 
Близнаци
Вашият триумф през тази седмица ще зависи от проявата ви на рационално неизменност и подготвеност. Спорове и различия са вероятни на работното място, само че те ще са от изгода за начинанията ви. В сряда е целесъобразно да отделите задоволително време за създаване на проекти за близкото бъдеще. В четвъртък точността при осъществяване на професионални отговорности няма да разреши на съперниците ви да ликуват. През уикенда ще сте в уместно въодушевление за решаването на огромен фамилен въпрос.
Рак
През тази седмица ще преживеете катарзис, обвързван със фамилните връзки. Не бъдете прекомерно взискателни или най-малко толкоз, колкото бихте желали да са взискателни към вас. Трудът и напъните ви ще бъдат неведнъж възнаградени. Може да се каже, че ви предстоят дни на самобитен изпит, по време на който да докажете своята преданост и подготвеност за деяние. За почивните дни оставете самодейността на околните си за прекарването на времето.
Лъв
Тази седмица е подобаваща за стъпки, ориентирани към повишение на приходите ви. Бъдете напористи, само че и толерантни. Не градете щастието си на непознатите проблеми. Периодът ще е тест за вашата преданост и човещина. Това е положително време за щедрост. Някои начинания може да се трансфорат в наклонност и добър образец. Решаването на фамилните проблеми в този момент ще доведат до дълготрайни позитивни резултати.
Дева
Внимателно анализирайте събитията, като вземете поради житейския опит и логиката. Не следвайте мнението на другите. Във вторник се пробвайте да се въздържате от открита рецензия към вашите сътрудници. В сряда е допустимо прекосяването към нова позиция в работата. В края на седмица нещо ново ще е на път да напредне и това ви дава обещание същински триумф и възстановяване на финансовото ви положение. През уикенда вашите проекти може да се разграничават от проектите на членовете на фамилията, пробвайте се да стигнете до компромисно решение.
Везни
В първите дни на новата седмица е добре да бъдете дейни, само че да не разкривате всичките си проекти до дъно и да не слушате препоръките на другите, защото вашето лично мнение може да е по-полезно от всяко друго. В четвъртък си коства да обърнете внимание на околните си, те чакат повече внимание и ангажираност от ваша страна. Петък може да се окаже ден на реализация на концепциите ви в служебно отношение. Също по този начин помнете старите обещания и се пробвайте да ги спазите. Каквито и проекти да извършите за почивните дни вашите родственици евентуално ще ги трансформират. Очаквайте изненадващи посетители.
Скорпион
Тази седмица посветете на проектите и разбор на предишните дни и седмици. Сега може да мечтаете с обсег и да допускате, че положителните неща ще се случат. Мислите ви ще имат своя късмет да се осъществен. Необходима е интензивност от ваша страна и повече религия в качествата ви. Много е значимо да не се товарите с непотребни паники. Те може да бъдат спънка за напредъка ви. Почивните дни направете нещо особено за себе си. Поглезете се с процедура и изискана храна. 
Стрелец
През новата седмица може да имате потребност от нови прекарвания, с цел да избягате от скуката и монотонността. Обърнете взора си към изкуството - то евентуално ще ви даде чувствата, от които имате потребност. В средата на седмицата са вероятни някои вътрешни фамилни търкания, само че вие ще можете умерено и вярно да ги разрешите. В петък нов човек може да навлезе в живота ви. Не бързайте да оказвате цялостно доверие на хора, които познавате от скоро, колкото и приятни да ви се костват. 
Козирог
В доста области на живота тази седмица ще бъдете победител. Можете да съумеете да извършите доста и даже да получите забележими резултати по-рано, в сравнение с сте очаквали. Със сигурност ще започнете да печелите лидерски позиции. В средата на седмицата е допустимо ненадейно посещаване на родственици. Отнесете се към тях с нужното почитание. В петък интензивността и творчеството ви ще бъдат на извънредно високо равнище. Почивните дни прекарайте по ваш усет и предпочитание.
Водолей
През тази седмица ще получите висока оценка за активността ви. Това е знак, че би трябвало да продължавате в същия дух, а не да оставате на едно място. Можете доста повече, в сравнение с допускате. В сряда ще получите насърчаваща информация. В четвъртък и петък не се колебайте да подадете ръка на нуждаещ се другар, само че в границите на рационалното. Почивните дни посветете на вашите обичани занимания. 
Риби
През тази седмица ще се наложи да носите няколко дини под една мишница. Опитайте се да приоритизирате дилемите си. Някои от тях ще откраднат излишно от времето ви. Заложете на дейности, свързани с повишение на квалификацията и попълването на знанията ви. В персонален проект търпението и компромисите ще изиграят своята позитивна роля. Дръжте се с околните ви по този начин, както бихте желали те да се държат с вас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР