Овен През тази седмица промяната за вас ще е просто

...
Овен През тази седмица промяната за вас ще е просто
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 17-23 юни

Овен
През тази седмица смяната за вас ще е просто нужна. Виждате,че значими за вас каузи буксуват, животът продължава, само че вие стоите на едно място. Затова точно вие сте тези, които би трябвало да създадат нещо ново и трансформират метода си на мислете и дейности. В това няма нищо пораженческо и никой няма да ви се смее. Много скоро новият ви облик и каузи ще породят утвърждението на близките.
Телец 
През тази седмица не се опасявайте да помислите за промяна на  професионалното занятие или просто нова работа. Разбира се – доста деликатно претеглете всички „ за ” и „ срещу ”. Пътуванията, изключително далечните, не са целесъобразни през първите дни на седмицата. Сложете розовите очила и мислете положително – точно това ще ви помогне да приемете провокациите на  седмицата.
Близнаци
През тази седмица не пропускайте да организирате среща с околните ви другари. Събирането ще ви помогне да се отпуснете, а фактът, че ще бъдете душата на компанията ще увеличи самочувствието ви. В сряда изведнъж ще ви се струпат всички отговорности и отговорности от всички сфери на живота. Трудно ще ви бъде да прецените от кое място да започнете.
Рак
През тази седмица не се подавайте на суматохата, а започнете едно по едно осъществяването на дилемите, пък докъдето стигнете. Погрижете се за здравето си, защото преумората и напрежението няма да ви пощадят. Спирайте се за миг да си поемете въздух и да се заредите с позитивна сила. Съзерцавайте или четете нещо, което ви въодушевява и отпуска.
Лъв
Седмицата ще ви даде доста мотиви за размисъл. Ще излезете от рамките са своето полезрение и ще получите опцията да усетите настроенията и възприятията на близките. Това ще ви даде спомагателна информация, която ще ви обогати. Ако съумеете да не се фиксирате върху личните ви страсти ще видите какъв брой доста забавни неща има към вас.
Дева
През тази седмица не се опасявайте да отделите повече време на другите. Те ще оценят напъните ви  и ще ви се отблагодарят. Очаква ви едно в действителност ново начало с нови усещания. В средата на седмицата ще ви се желае да сте повече време сами със своите мисли. Това не е доста типично за вас, само че щом имате потребност, значи по този начин би трябвало.
Везни 
През тази седмица, в случай че се почувствате не добре здравословно не правете взаимни отстъпки и останете вкъщи, колкото е належащо. За това никой няма да ви търси сметка. В края на интервала ще ви се наложи да вземете мъчно решение по отношение на среща, на която би трябвало да присъствате. Ако не се чувствате добре здравословно, най-добре я отложете, защото няма да сте в кондиция.
Скорпион
Звездите ще ви дадат опцията да се изявите в една от най-хубавата си светлина. Наблегнете на уреждането на въпроси, свързани с документи. По-скоро действия, свързани с ремонти и представянето пред повече получатели на информацията. Ако е имало някакво закъснение през седмицата ще имате изгода от това. В края на интервала е добре да намалите интензивността, с цел да може да се развихрите още веднъж в сряда. Тогава съвсем всички средства за реализиране на задачите ще са разрешени.
Стрелец
През тази седмица най-хубав резултат ще ви донесе работата в екип. Бъдете подготвени да вършиме взаимни отстъпки, само че без изцяло да отстъпвате от ползите си. Това няма да ви е мъчно тъй като безпогрешно ще „ напипате “ салдото в общуването. Ако ви се постанова да излезете пред аудитория бъдете безупречни. Нейната реакция ще е доста значима за престижа ви.
Козирог
През тази седмица не се съмнявайте в себе си, в случай че зародят недоразумения в връзките. Постарайте се да разбирате другите, без да бързате да ги съдите и да недоволствате от тях. Няма да ви е елементарно с близките, само че в случай че си изпуснете нервите не печелите нищо. В средата на интервала на напред във времето през тази седмица ще излезе решаването на финансов въпрос. Вашата трезва мисъл ще ви помогне да наред му разрешаване.
Водолей
Единственото, в което не трябва да влагате пари през тази седмица са закупуването на автомобил или записването на курс по език. В средата на интервала ще би трябвало да се борите за запазването на завоюваните от вас позиции, защото някой ще се опита да отнеме, полагащото ви се. По този метод ще ви се наложи да се нагърбите с повече отговорности и да поемете тези на останалите, с цел да докажете,  че имате огромна заслуга за постигнатото досега.
Риби 
През тази седмица най-важното е да разчитате само на личните си сили. Не приемайте ничия помощ. Нито се вслушвайте в „ доброжелателни ” препоръки. Обяснете обстановката на роднините си, с цел да ви спестят недоволството си, че не им отделяте задоволително време и не може да се включите с помощта  си в фамилните каузи. В персонален проект не бързайте с взимането на значими решения
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР