Овен През тази седмица побързайте да завършите планираните дейности. Със

...
Овен През тази седмица побързайте да завършите планираните дейности. Със
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 13-19 януари

Овен
През тази седмица побързайте да завършите плануваните действия. Със сигурност, в случай че отложите делата си след това, не забравяйте, че по-късно ще бъде мъчно. Във вторник запазете успокоение, само че и сериозното си мислене, не бъдете прекомерно лековерни. Вашата устойчивост и самочувствие ще ви разрешат да избягвате конфликтни обстановки В четвъртък ще би трябвало да извършите рационален компромис в работата си. Съботата посветете на фамилията, а неделя  - на природата. 
Телец
Очаква ви постоянна и хармонична седмица. Във вторник ще извършите крачка към реализирането на ваше съкровено предпочитание. В средата на седмицата вашите служебни планове ще бъдат търсени и ще донесат облага, което ще ви разреши да работите с още по-голяма отдаденост. Сега е моментът да си поискате нарастване на заплащането. В персоналния ви живот се чакат приятни промени и вест за попълнение в фамилията. през почивните дни можете просто да се отпуснете и да се забавлявате.
Близнаци
Тази седмица ще бъде сложна, само че сполучлива. Натоварването в работата може да сътвори прочут стрес през втората половина на седмицата. Не се опасявайте да се разделите с ненужни неща и връзки. В края на интервала предпочетете мълчанието пред това да обясните неприятни неща на някого. Не довеждайте обстановката до точка на шупване. През уикенда ще имате прям диалог с околните ви, само че той ще докара до развиване и позитивни резултати.
Рак
Тази седмица ще се нуждаете от благонадежден сътрудник, който да осъществя вашите проекти. Бъдете по-внимателни към намеците от страна на висшестоящи. Може би това ще е знак, че би трябвало да измененията нещо или да повишите качеството на активността си. В сряда можете да се почувствате некомфортно по време на обществено мероприятие. В четвъртък вашата известност измежду сътрудниците може да нарасне. В петък в персонален проект най-сетне ще получите това, което от дълго време сте желали.
Лъв
Тази седмица вниманието и търпението ще са вашите съществени съдружници. В понеделник или вторник може да станете жертва на клюки. Не се оставяйте да ви забъркват в неприятна обстановка, само че не пропускайте опцията да научите нещо забавно. Умората, насъбрана до петък, може да ви направи раздразнителни и нетърпеливи, пробвайте се да се въздържате да критикувате другите. Почивните дни обърнете внимание на културния аспект от живота - посетете спектакъл, музей, галерия.
Дева 
През тази седмица е целесъобразно да отделите повече време за себе си и обичания човек. Това ще ви даде мощ и ентусиазъм за покоряването на върхове и победи. В средата на седмицата ще почувствате, че сте разкрили себе си и това, което най-вече желаете от живота. Много скоро ще се почувствате като стопанин на живота си и крал на обстановката. През уикенда се пробвайте да бъдете оптимално грижовни към околните си.
Везни 
Препоръчително е първата половина на седмицата да се посветите на ежедневните отговорности и настоящите каузи. Във вторник ще би трябвало да поемете отговорност, защото единствено вие можете да намерите излаз от характерна обстановка. Втората половина на седмицата ще способства за осъществяването на дългогодишни проекти и планове в служебната сфера. В четвъртък не отхвърляйте предложения, имате действителни шансове да създадете нужните връзки. През уикенда решаването на фамилните проблеми ще зависи от вашите организационни умения.
Скорпион 
Тази седмица можете да почувствате, че животът е станал по-лесен и занимателен. Много от проблемите ви ще се разрешат и изпарят, все едно в никакъв случай не са съществували. Звездите ви предсказват разширение на кръга от другари и нови познати. Във вторник са вероятни недоразумения с другари, бъдете деликатни в кореспонденцията си. Четвъртък е ден за взимането на самостоятелни решения. През почивните дни не разчитайте прекомерно доста на концепциите на другите за прелестно изкарване.
Стрелец 
Тази седмица в работата ви ще би трябвало да се справите с документи и други досадни, само че нужни неща. Може да почувствате известна неустойчивост, само че скоро ще разберете, че нещата се развиват повече от добре. Втората половина на седмицата ще бъде по-спокойна и по-умерена от първата. Възможни са забавни срещи и потребни контакти с лица, които ще ви покажат една непозната и забавна част от живота. Ако сте фамилни организирайте занимателен уикенд с обичания ви човек.
Козирог
През тази седмица оставете всичките си страхове зад себе си. Сега е време да съберете силата и мислите си и да продължите напред. Хубаво е въпреки всичко да бъдете по-конкретни в фантазиите и желанията си. Сериозни промени могат да настъпят в проектите ви в средата на интервала. При решаването на фамилни въпроси не забравяйте да се посъветвате с околните си. Те ще са на ваша страна.
Водолей
В началото на седмицата ще имате опция да деянията лидерските си качества. Освен това тези качества ще се проявят и други, поради което ще бъдете още по-ценени. В средат на интервала не си поставяйте супер задания. С напредването на дните към този момент няма да сте толкоз въодушевени за служебни подвизи. Края на седмицата посветете единствено на околните си и не си взимайте работа за у дома.
Риби  
Тази седмица би било хубаво да научите нещо ново. Запишете се на курс по език или друго, което ви харесва. В сряда е положително време да започнете работа върху себе си: помислете дали вършиме всичко вярно и дали се стремите към същински цели. В петък никога не се примирявайте погрешна информация по ваш адрес, само че постъпете умно. Ако е належащо се консултирайте със експерт. През почивните дни може да усетите креативен прилив на сили - не го спирайте. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР