Овен През тази седмица облаците във връзката ви внезапно може

...
Овен През тази седмица облаците във връзката ви внезапно може
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 24-30 септември

Овен
През тази седмица облаците във връзката ви ненадейно може да се сгъстят. Най-добре не търсете под вола теле и бъдете по-ниски от тревата, в случай че не желаете грандиозни разправии, в които вие, надали ще излезете спечелили. Използвайте седмицата за свои персонални цели, свързани с външния тип. Там няма да сбъркате. През почивните дни ще може да си отдъхнете от терзанията, свързани с колегата ви.
Телец
Това е седмица, в която да заложите на креативния метод. Всичко, което в този момент фантазията ви подскаже ще бъде правилно. Не си поставяйте граници на въображението и ще преминете планини и върхове. Хубаво е да знаете, че плануваните действия през седмицата може да срещат непредвидени компликации. Не се тормозете от това, тъй като ще ви бъдат отворени други пътища за деяние и ще избегнете съществени компликации, с помощта на тези промени.
Близнаци
Седмицата е удобна за внедряването на интелектуални хрумвания. Колкото и да е необичайно нарушаването на дисциплината може да докара до съществени открития. Не се колебайте да бъдете по-настоятелни при налагането на концепциите ви. Сега може да си го позволите. Важно е да обуздаете и страстите си, тъй като прекомерната им мощ може да ви довлече неприятности.
Рак
Седмицата ще ви завари с висока доза дисциплинираност. Имате потребност от този заряд, а и дейностите ви ще създадат положително усещане на работодателите и служебниет ви сътрудници. Добре е да запазите от ентусиазма си и за бъдещи времена. В средата на седмицата ще се наложи да извършите някои взаимни отстъпки с персоналните ви цели, само че след време ще бъдете обезщетени. Просто в този момент е интервал за инвестиции и ограничения, само че и той ще премине.
Лъв
Очаква ви сполучлива седмица в служебно отношение. Нивото на триумфа ви ще зависи от вашия хъс и умерена настъпателност при представянето на концепциите ви. През интервала не се заемайте с промени в бита и не изяснявайте връзките си с колегата ви. Промените в тази област в този момент са нежелателни и няма да доведат до позитивни резултати. Ще имате триумф в юридическата сфера.
Дева
Седмицата ще ви даде задоволително време, с цел да започнете тези, действия, които са свързани с личностното ви развиване. Не си мислете, че нямате задоволително време или запаси. Едно деликатно пренареждане на графика ви ще ви разреши да вместите новите си инициативи без особени компликации. Разпределете силата си отмерено, с цел да не „ прегорите” от възторг още при започване на процеса.
Везни
Седмицата е подобаваща за „ почистване на сметки” в персоналния живот. Ако несъгласията с колегата ви са се натрупали е извънредно време да обсъдите това с него. За тези, които са взели решение за разлъка, в този момент е моментът да действате – всичко ще мине по-леко, в сравнение с сте си го представяли. В средата на интервала бъдете подготвени за някои изненади. Няма причина да съжалявате за решенията си.
Скорпион
Очаква ви седмица, в която ще съумеете да постигнете всичко, което сте замислили, че и повече. Така че не се колебайте да желаете повече и да вярвате оптимално в себе си. В персонален проект ще съумеете да убедите колегата си за всичко, за което е имал подозрение, че е добра концепция. Постарайте се да извършите тези неща до четвъртък. След това насочете напъните си към усмиряване на страстите. Прекалената ви сензитивност тогава може да ви изиграе неприятна смешка.
Стрелец
Седмицата ще ви даде доста. Това ще бъде забавен развой, защото триумфът ви ще зависи от това, до какъв брой сте се разделили със старите движимости, само че най-много със остарелите разбирания и метод на мислене. Колкото повече място „ освободите” в главата си и дадете място на новото – толкоз повече ще спечелите. Не се колебайте да сте други, изключително в случай че това ви прави по-добри.
Козирог
Седмицата е добра за непредвидени дейности. Може да играете изненадващо в длъжностен проект. Така сигурно ще спечелите доста пред конкуренцията. Същото важи и за персоналния живот. Ако имате спор с половинката си по даден въпрос, вашите изпреварващи дейности ще ви подсигуряват осъществяване на желанието. В този случай, обаче, ще би трябвало да има и реванш от ваша страна. Не го забравяйте.
Водолей
Седмицата ще изиска от вас да покажете нови и по-добри страни от вашия темперамент. Опитайте се да дадете най-хубавото от себе си. Сега залагате основата на значими връзки. Притеснението и отлагането няма да ви оказват помощ. Нито опитите да минете по лесния метод. Не забравяйте, че от време на време на всички им е мъчно.
Риби
Това е седмица, в която може да постигнете всичко, което желаете, само че единствено в случай че деянията висока степен на дипломатичност и еластичност. Ще се наложи да извършите и някои взаимни отстъпки. Вие знаете най-добре какво сте склонни да загубите, с цел да получите друго. Може би е добре да не сте чак толкоз кардинални. Погрижете се за здравето си. Не се колебайте да измененията фрапантно някои ваши привички, свързани с храненето и придвижването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР