Овен През тази седмица няма да ви е лесно да

...
Овен През тази седмица няма да ви е лесно да
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 26 октомври - 1 ноември

Овен
През тази седмица няма да ви е елементарно да убедите другите в концепциите си. Това не е невъзможна задача. Помислете върху методите, които употребявате. Може би, в случай че не ви проличава какъв брой доста държите да постигнете своето няма да срещнете толкоз мощно несъгласие у другите. Средата на седмицата е положително време, в което да обърнете внимание на здравето си. В петък най-добре останете вкъщи и откажете покана за посещение. В почивните дни заложете на тишината, дейното другарство в този момент единствено ще ви умори. 
Телец
Това е седмица, в която вашите най-съкровени стремежи ще се осъществен. Ще почувствате, че проблемите, които изглеждаха непреодолими, просто са изчезнали от живота ви. Можете даже да разчитате на най-неочаквани позитивни събития в персонален проект и професионалната сфера. Ще разберете, че на вятъра сте се тормозили. Повярвайте на възприятията си, сърцето ви няма да измами. Почивните използвайте, с цел да си извършите самобитен празник по случай хубавите събития.
Близнаци
Ако желаете да постигнете триумф, то би трябвало да определите границите и желанията си и ясно да знаете какво тъкмо желаете и при какви условия. Началото на седмицата ще е белязано от неустановеност и безпокойствие. Опитайте се да не издребнявате. Не се колебайте да помолите за помощ, в случай че имате потребност от такава. В четвъртък не рискувайте и не правете недомислени дейности в персоналната сфера. Петък е добър ден за градивни оферти, контактите с управлението ще бъдат потребни. През почивните дни се насладете на спокойствието на домашната атмосфера.
Рак
През тази седмица ще постигнете доста и даже ще имате време да реализирате съвсем всичките си проекти, които сте считали за изключителни. Сега е доста значимо да вярвате в личните си сили. Би било добре да се въздържате от шумни компании. Можете да разчитате на сериозен професионален триумф във вторник. Когато поддържате връзка с другари, пробвайте се да избягвате саркастични изявления и неучтивост, грижете се за личните си и непознати нерви. Посветете почивните дни на домакинските отговорности. Все отново не се претоварвайте.
Лъв
Тази седмица ще имате опция да демонстрирате своята осведоменост и досетливост. Висшестоящите ще оценят вашите достижения. Това е време за подсилване на професионалното и финансовото състояние. Действайте в тази посока. В края на седмицата ще можете да реализирате персонални планове и да привлечете съидейници на ваша страна. Не се съмнявайте в мощните ви страни и благоприятни условия. В петък не са изключени градивни оферти от бизнес сътрудници. През почивните дни отдайте цялото си внимание и сила на фамилията. 
Дева
През тази седмица ще би трябвало да се стегнете. Сега не може да разчитате единствено на шанса си. Бъдете сигурни, че вие сте прелестен събеседник, само че през тези дни ще би трябвало да покажете освен това. В сряда ще стане ясно какви са били резултатите от напъните ви, само че не спирайте да работите за вашето развиване. В петък ще получите хвалба и подучване, в случай че сте се постарали задоволително. През почивните дни намерете сили да се отпуснете и да не мислите за нищо.
Везни
През тази седмица това, което ви е тормозило ще бъде позволено сполучливо. Така че към този момент можете да се отпуснете и да извършите тъкмо това, което желаете. В персоналния ви живот ви чакат единствено приятни събития. Помислете дали да не задействате проектите за женитба или годеж. В средата на седмицата ваши родственици може да имат потребност от помощ в семейството. В петък очаквайте добра вест. През почивните дни отидете на красиво място измежду природата.
Скорпион
Това е седмица, в която ви следва съществено състезание. Вашата цел ще извърши всичките ви мисли, а от това може да пострада персоналния ви живот. Опитайте се да не загубите питомното в търсете на новото. В четвъртък и петък ви чакат нови приятни запознанства, които след това ще се трансфорат в същинско другарство. В събота ще можете да реализирате вашите хрумвания, само че ще ви трябват доста самообладание и устойчивост. В неделя не се захващайте със съществени действия.
Стрелец
През тази седмица можете да откриете ваши незнайни до момента гении. Професионалният ви живот е във напредък и мнозина ще поддържат вашите инициативи. В сряда съществува риск да кажете прекомерно доста за себе си. През втората половина на седмицата настроението ви може внезапно да се утежни - не го допускайте. В края на на седмицата отделете време, с цел да извършите проекти за идващия месец. През почивните дни организирайте малко пътешестване до място измежду природата в приятна компания.
Козирог
 Колко лоялни са другите зодии? Колко лоялни са другите зодии?
Всички желаеме нашите близки, половинки и другари да бъдат лоялни с нас. Ръководните фрагменти на компаниите чакат преданост от своите служит...
През тази седмица не отлагайте решаването на значими и наболели проблеми. Сега е време за дейни дейности. Понеделник е добър ден за изясняване на връзките с обичан човек. Втората половина на седмицата е удобно време за забавни и потребни запознанства и подсилване на бизнес връзките. Четвъртък може да провокира комплициране в фамилните проекти. Нека това не ви натъжава - бъдете гъвкави. През почивните дни не планирайте нищо рисково. Интересните събития сами ще дойдат при вас.
Водолей
Седмицата ще ви зарадва с положително въодушевление и неналичието на съществени проблеми. Бъдете търпеливи към другите и те ще бъдат такива към вас. Периодът е подобаващ за  креативна работа, за промяна на работа или местоживеене. В четвъртък и петък дейностите ви спомогнат за издигане в кариерата. Дипломатичността и усетът ви за такт ще ви разрешат сполучливо справяне с актуалните проблеми и не на последно място - ще ви завоюват симпатизанти и другари. В почивните дни не пропускайте да отделите време за физически извършения.
Риби 
Тази седмица ще би трябвало да натиснете педала на скоростта. Понеделник ще е подвеждащо спокоен. Истината е, че ви чакат доста задания и би трябвало да свършите всички от тях. А с изключение на, че би трябвало да ги свършите ще би трябвало да покажете и равнище. Сега е значимо да не вършиме взаимни отстъпки с качеството. Бъдете прецизни и изискващи към себе си. В петък ще може да разберете какъв е резултатът от напъните ви. През почивните дни си починете, само че и отделете време, с цел да извършите график на бъдещите ви дейности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР