Овен През тази седмица не пришпорвайте събитията. Именно така ще

...
Овен През тази седмица не пришпорвайте събитията. Именно така ще
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 21-27 януари

Овен
През тази седмица не пришпорвайте събитията. Именно по този начин ще постигнете мечтаните резултати. В противоположен случай ще се изнервите и няма да постигнете нищо повече с изключение на изгубено време и престиж. В средата на седмицата ваши родственици ще се нуждаят от поддръжката ви. Не се съмнявайте, че би трябвало да дадете всичко от себе си.
Телец
Тази седмица ще ви подари с по този начин чаканото успокоение. Няма да има и диря от напрежението от последните седмици. В работата се пробвайте да бъдете настойчиви и да изискате това, на което имате право. Намерете верния метод, с цел да получите, това което желаете, само че без да създавате омраза.
Близнаци
Благоприятните благоприятни условия за пред вас и е нужно напълно малко изпитание и повече позитивизъм, с цел да ги откриете. Не се колебайте да бъдете новатори и вдъхновители. В персоналния живот е време да излезете от оня обаян кръг и да предприемете дейностите, които ще слагат нещата по местата им. Не се колебайте да се борите за свободата си.
Рак
Това е подобаваща седмица за нововъведения във всички сфери на живота. Това не значи, че ви чака огромна работа, а по-скоро почистване на пътя за внедряване на от дълго време замислени хрумвания. В последните два работни дни ще можете да покажете всичко, на което сте способни. Това може да докара до покачване.
Лъв
През тази седмица ще имате доста способи разполагаем, с цел да получите, това което желаете. Рискувате обаче да се подадете на рутината и потиснатост и те да се трансфорат във ваши съществени врагове и спирачки по пътя напред. В средата на седмицата има заплаха от съществени спорове с членове на фамилията. Не забравяйте, че никой не може да се сложи на мястото на другия, до момента в който не преживее това, което е претърпял.
Дева
През тази седмица бъдете извънредно деликатни и благи към околните ви. Сега те имат потребност от вашата 100%-ва поддръжка. Ще е добре да оставите личните ви упоритости, с цел да им обърнете уместно внимание. Ангажирайте колегата ви в начинанието, с цел да заздравите връзката ви. В здравословно отношение следете кръвното налягане.
Везни
Това е седмица, която да посветите на решаването на остарели проблеми. Вече няма за по кое време да отлагате оправянето с тях. В противоположен случай ще ви става все по-трудно. Набере храброст и се хвърлете самоуверено напред. Ще се справите доста по-лесно, в сравнение с очаквате. В здравословно отношение обърнете повече внимание на храната, която приемате и наблегнете на плодовете и зеленчуците.
Скорпион
През тази седмица шансът ще е на ваша страна. Постарайте се да не го пъдите надалеч от себе си от боязън или предубеждения. Не си блъскайте главата в комплицирани въпроси. Не може да направляваме всичко, което се случва. Сега е значимо да изиграете картите си по този начин, че да се възползвате оптимално от създалото се състояние.
Стрелец
Задачата ви през тази седмица ще бъде да се концентрирайте върху личното ви развиване. Ще бъдете склонни за изследвате другите, само че това ще ви отнеме скъпо време за вашето лично развиване. Фокусирайте се върху дилемите, които имате пред себе си и са свързани с професионалните провокации пред вас. В персонален проект не прибягвайте до операции при решаването на проблемите.
Козирог
Очаква ви сполучлива седмица, в която ще може да се деянията позитивно във всички аспекти на живота. Важно е да не разкривате детайлности за някои от по-сериозните ви проекти. Конкуренцията дебне и няма да пропусне да се възползва от положителните ви хрумвания, като си ги припише. През почивните дни помислете за посещение на близки другари или пък може да извършите събирането и у вас.
Водолей
Задачата ви през тази седмица ще бъде да си поставите реалистични задания. В противоположен случай може да се лишите и от това, което сигурно е ваше. Посветете се на рутинни задания и оставете самодейността за друго време и на други хора. В персоналния живот също не притискайте колегата си за значими решения. Всичко ще се получи от единствено себе си.
Риби
Тази седмица ще бъде изпълнена с непредвидени събития. Промените ще се сипят една след друга, по този начин бъдете подготвени да деянията еластичност. Не се колебайте да завържете скъпи другарства. Обаянието и качествата ви ще ви завоюват скъпи съидейници. В работата разчитайте единствено на вашите лични запаси.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР