Овен През тази седмица имайте вяра на себе си. Може

...
Овен През тази седмица имайте вяра на себе си. Може
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 20-27 август

Овен
През тази седмица имайте религия на себе си. Може да получите страхотни препоръки и оферти за помощ, само че те няма да са ефикасни в дълготраен интервал. В персонален проект се предпазвайте от неточности, подбудени от експанзивни решения. В здравословно отношение не подценявайте водата в жегите.
Телец
През тази седмица може да нахлуят мемоари, които да скапват настроението ви. Ситуацията, в която се намирате не е толкоз безизходна, с цел да се отчайвате. Просто сте в миг, в който е най-добре да сте в отмора. Всяка дейна активност ще ви е сложна и няма да докара до особени резултати.
Близнаци
През тази седмица е доста значимо да не напускате мястото, което заемате в работата, вкъщи, в живота. Моментът не е подобаващ за промени, колкото и да имате потребност от повече оживление. Ако не може да издържите на еднообразието направете разбъркване на мебелите в дома ви.
Рак
Тази седмица ще бъде извънредно наситена откъм събития, както в служебния, по този начин и в персоналния живот. Много от претенциите на колегата ви са поради негови подозрения, които в случай че бъдат разсеяни ще се радвате на изключителна естетика. В работата не се колебайте да желаете повече от началниците си.
Лъв
През тази седмица ви чакат непредвидени промени. Не бързайте да се разстройвате. Това е нужната отмора, от която имате потребност и смяната, която ще промени значими аспекти в живота ви. Всичко, което ще се случи ще е за положително, въпреки да не го усетите незабавно.
Дева
Тази седмица е чудесна за занимания. Опитайте се да останете сами и да реализирате концепциите си, които към този момент чакат прекомерно доста време да бъдат осъществени. Прекаленото вземане предвид с останалите може да провокира сериозен вътрешен митинг, който да провокира спор с дълготрайни последствия.
Везни
През тази седмица ще би трябвало да действате стремително. Събитията ще се развиват бързо и ще бъдете изцяло способни да се включите дейно в процеса, колкото и необикновено да ви се коства. Включете автопилота и може би ще ви бъде по-лесно. Не се колебайте да се обърнете за помощ към другари.
Скорпион
През тази седмица ви чака огромна смяна в персоналния живот. Предстои ви сериозен диалог с колегата ви, по време на който ще стане ясно какъв е статутът на връзката ви. Не си затваряйте очите за нещата, които не ви харесват. Съществува риск да се трансфорат в рутина, която да ви затрупа.
Стрелец
През тази седмица задачата ви ще бъде да не задържате негативни страсти в себе си. Всеки има причина да се сърди на някого, само че има и доста позитивни моменти. Изберете тях, с цел да не станете жертва на негативните страсти. Предстоят ви нови запознанства, по-добре е да сте усмихнати и доброжелателни.
Козирог
Предстои ви пътешестване, което ще промени живота ви. Ако отдавна не се чувствате добре, не се колебайте да предприемете фрапантни ограничения, с цел да добавите повече живот в дните си. Имате потребност да скъсате с предишното и това е моментът.
Водолей
През тази седмица ще би трябвало да докажете оказано ви доверие. Нямате право на пропуск или закъснение. Не се желае кой знае какъв брой от вас, по този начин не отлагайте. На карта са заложени значими връзки. В здравословно отношение помислете кои нездравословни храни бихте могли да изключите от менюто си.
Риби
През тази седмица се вслушвайте в интуицията си. Ако усещате, че страстите ви взимат връх не предприемайте никакви дейности или най-малко изчакайте няколко часа. Понякога е най-добре да се резервира почтено държание и безмълвие, в сравнение с да се дава отговор на ниски дейности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР